Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Menade absolut inte

Skrivet av Åsa
att du skulle ta det där om omhändertagande som hot eller anklagelse. Utan som information på din fråga om de verkligen kan tvinga er att ge sondmatning osv.

Jag tycker definitivt inte du vanvårdar din tjej.

Mitt inlägg var menat som att det är alvar i situationen. Att verkligen försöka jobba aktivt så ni slipper en massa näringslösningar osv. Vilket ni ju säker tredan gör iofs.

Vet ju själv hur jobbigt det är med barn som inte äter. Kanke utryckte jag mig klumpigt och det var inte mening. Blev mest förvånad över att man kan fundera i termer som att försöka dölja "problemet" som molle skrev och ville ge en alvarlig syn på saken.

Jag får dessutom be om ursäkt för jag har uppenbarligen fel, trodde "gränsen" för järnbrist låg runt 110 för barn med marginaler, å då är 102 ganska klar järnbrist. Så även om det mer är så att din tjej ligger på gränsen skull jag nog ändå råda till samma sak.

Försök få upp hungerkännslorna så mycket du kan just inför middag och lunch. Ge ingen komjölk till de målen och gärna järnrika livsmedel och c-vitamin. Givetvis extre fett i allt men sådant vet du ju.


« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv