Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tja vid 12 års ålder..

Skrivet av Nina med Saga
har ju de allra flesta slutat men du kanske har otur :)

Visst är det märkligt så söta de är trots allt! Vi har det oxå struligt men det är sömnen som spökar för vår lilla. Nu har det varit ngt bättre i tre nätter *peppar, peppar*

Vi delammar här - Saga älskar mat, gröt men vällingen går ner med ganska mkt strul...Ammar morgon, kväll och natt men vill gärna sluta på natten men det får bli ett senare uppdrag. Ska börja jobba i mitten på mars så det tar jag bort då....Saga är ganska mammig men ger upp efter en stund och resignerar i pappas famn vilket jag är tacksam över!

Kräv att få mer egentid - eller snarare: TA dig mer tid - du måste intala dig att du verkligen är värd mer egentid och att du också behöver den!!!!! Fråga inte utan upplys bara sambon om läget!!

Jag är själv dålig på att ta mig iväg på egen hand - måste göra det oftare!!! Träning är ju ett bra sätt - med en härlig dusch eller bastu efteråt :) Joina mig på IKSU vetja`!!! :)))

Kram på dig, det verkar du behöva - och du: de växer ju hela tiden nu - tänk vilket jobb du redan lagt ner - det värsta och jobbigaste är över (tills de blir tonåringar då :)))


« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv