Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Oxå uppgiven...

Skrivet av Bea m Filip 0208 + Simon 29/12 (fd Bea, bf 26/12)
Nu har inte jag skrivit på flera månader här, så jag har ju inte heller anmält lilla Simons ankomst till världen 29/12. (Allt gick bra, ute efter 1½ timme på DS. Hade dock "kämpat" hemma i två dygn...skulle det inte gå fortare andra gången???)

Nåväl, har väl inga direkta tips hur man ska hantera syskon. Vi har ju oxå en 2½-åring här hemma vars värld är helt upp och ner. Varannan mening låter: Jag vill ha napp! Många utbrott blir det, men ibland är han sitt vanliga änglalika jag...Vad jag har hört så ska man låta dem vara "bebisar" igen om de vill det, så går det fortare över än om man håller på att bråka med dem.

Denna vecka får jag i alla fall en mjukstart på vårt "nya liv". Har tvingat mannen att vara hemma måndag och fredag då inte storebror får gå till dagmamman. Sen får han lämna hos dagmamman tis-tors och därmed komma senare till jobbet. Men jag får i alla fall "bara" hämta kl 14, tre dagar vilket känns OK för mig.

Men nästa vecka får vi se hur det går...Att storebror dessutom vägrar sova middag vissa dagar, gör ju inte mig gladare. Måndagar och fredagar kan alltså bli helt sömnfria dagar även för min del! :(
Men det är väl bara att bita ihop...

« Tillbaka till trådstarten