Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

arbetsplanen

Skrivet av soc.sekr
Vad jag förstår så har ni inte fått ngt skriftligt uppdrag. AVtalet reglerar ju bara ersättningen och villkoren för placeringen. Uppdraget/arbetsplanen verkar finnas i den bilaga ni inte fått. Finns den bilagan och vad står det på den - den senare frågan är väl relevant till socialtjänsten. För det ju med denna som underlag ni ska ta er an barnet.

Syftet med placeringen - att ge barnet vård och omsorg är ju självklart precis som du skriver. Ibland är detta också det enda i uppdraget...även om jag personligen tror att det sällan skulle vara tillräckligt för familjehemsplacerade barn. Där finns alltid även annat att jobba med, exv barnets relation till sina föräldrar, andra anhöriga, ofta även att trygga, skydda, stötta i identitetsutvecklingen, osv osv.

Hoppas ni får del av bilagan. De att de skickar er den saknade bilagan men smatidigt även att de läser upp vad som står på denna. Som minimum så behöver ni ju veta vad ni förväntas göra och det direkt. Lycka till, hoppas att det fixar sig.

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv