Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

det är

Skrivet av Balders matte
så tråkigt att folk kan vara så trångsynta. Har tyvärr inget råd att komma med men kan inte se annat än att hon har rätten på sin sida, kanske hon själv skulle kolla med polisen och sen trycka upp det i motståndarnas ansikten?

Jag gjorde exakt samma sak när min son gick på dagis. När sonen lämnades hade pappan med sig hunden och när han hämtades hade jag med mig honom. Vår hund får ju i stort sett samma bemötande som en pitbull för det mesta eftersom han är den största schäfer folk någonsin sett*s*

Vi brukade iaf binda Balder ett par meter upp i en slänt bland träden, 10 meter från dagisgrinden, om han var tyst så såg man honom knappt när man gick förbi. Nu är det ju inte hans favoritsport att bli lämnad så han skäller en halvminut för att testa men sen blir han tyst. Ungarna på gården visste direkt när jag kom och ropade på sonen "nu kommer din mamma!" också skockades alla vid grinden för att få en skymt av vovven.

Jag vet att det fanns vissa föräldrar som var hundrädda men dom sa aldrig någonting, dom visste ju att han satt fast och att dom lugnt kunde passera, och jag fick aldrig något annat än glada hälsningar när vi kom. Får väl skatta mig lycklig över att vi hamnat på ett vettigt dagis.

Nä, jag tycker det är så fel att folk hakar upp sig på vad det är för ras istället för att se till den enskilda hunden och dess husse och matte. Minsta lilla tax kan ju bli livsfarlig med fel handlag. Vad ska man säga....suck.

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv