Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vi har

Skrivet av UlLi
en ihopfällbar tygbur till pepsi, tycker den är jätte bra eftersom den är lätt att ta med sig under semestern eller då hon ska sova hos någon annan.

jag kan inte de exakta måtten men de var den minsta buren och med ögonmåtten tror jag den är ca 50cm lång, 30 bred och 40 hög. den kostade 1000 mins jag i alla fall och den har verkligen varit värd sitt pris.
den såg lite stor ut då hon var valp men hon kan nu utan problem stå upp i buren och röra sig även om hon är instängd även katten älskar den buren och dom har regeln först till kvarn vilket beyder att ofta hittar vi hunden sovande utanför sin bur eller i kattens korg istället :)

vi har haft kompostgaller till pepsi men de användes sällan nu används de som grind för vissa dörrar om tex barnen vill ha leksaker i fred eller vi lagar mat i köket tror jag betalde 120:- för fyra delar. ute hade jag större nytta av gallret speciellt då man själv ville slappna av lite så då stängde jag in henne bakom gallren som jag ställt snett mellan en vinkel av huset så det blev en ganska stor hundgård.

« Tillbaka till trådstarten