Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Och då är....

Skrivet av Ziggy
....det väl bara att säga grattis!....jag menar det!
Det är väl lite som jag brukar säga att: "Känns det bra så ÄR det bra"!

Det blev väl kanske ett lite "klumpigt" svar av mig däruppe.....det märks ju bla. på följdfrågan jag fick... för det intressanta är väl inte direkt när JAG anser att man är osingel eller inte! :-)

Det är väl bara det att jag kan inte låta bli att fundera lite....och nu blir det lite OT när jag fortsätter skriva!

Säg till om jag är "way out of line" Pinglan....det respekterar jag. I synnerhet som det här inte är en sida där man normalt dryftar saker på det sätt jag gör nu.

Men trots allt....som sagt...kan inte låta bli att fundera lite!

Det var ju bara några veckor sedan du senast skrev att din dotter inte hade tagit eran skilsmässa så bra. Och det är ju heller inte så jättelängesedan själva skilsmässan och separationen med tillhörande flytt genomfördes heller.
Och då kan jag inte låta bli att tänka att både för din egen skull och för din dotters skull så kanske det kunde vara bra att "landa" in lite i ERAT liv på ERA veckor innan du börjar röra om i grytan alltför mycket. Du har ju liksom jag barnen 50/50.....så det finns ju all tid i världen att på sin "egentid" pröva sig fram i en ny relation ett tag utan att blanda ihop det med tiden man har med barnen. Både för sin egen skull, partnerns skull och barnens skull.
Vi kan väl säga att jag talar lite av egen erfarenhet...utan att det nu varit jag som tagit hem "pappas nya" efter bara någon vecka :-). Men jag har sett det på "nära" håll och det var inte alltigenom klockrent!

Jag vet inte....det kanske bara är jag som är "trög". Men jag vet att lika "rätt" som nåt kan kännas i början.....lika fort kan det visa sig att jag eller "partnern" efter ett tag känner att det kanske ändå inte var så "rätt" som man trodde. Och själv vill jag gärna passera det stadiet innan jag ens tycker det är någon idé att blanda ihop "pappa-tid" med övrig "vuxen-tid".
Annars skulle det ha kunnat bli många "pappas nya" som passerat revy för Junior! :-)

Tänker på en del andra härinne som ena dagen deklarerat.... "Jag lämnar er nu! Jag är inte singel längre"....utan närmare förklaring. Sen är dom tillbaks på sidan efter några dagar.... "Jag är singel igen! Det blev inget med killen jag dejtade för första gången i fredags!?!?!?"
Kanske lite överdrivet.....men det svänger fort i singel/osingellivet! :-)
Och det är väl kanske inte lika enkelt som att fråga chans och "byta bricka" med varandra på rasten i mellanstadiet...... i synnerhet inte när man blandar in barn och ex i ekvationen!

Hursomhelst.....nu har jag väl uttryckt mig ännu klumpigare än från början och ursäkta om du tog illa upp på nåt sätt att jag lägger "näsan i blöt".

Givetvis önskar jag dig lycka till och jag hoppas att allt blir så bra som du nu känner att det kan bli!

Kram på dig Pinglan!

« Tillbaka till trådstarten