Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fortsättning

Skrivet av Sissela
Sände iväg för tidigt..

Alltså, när sönerna spelar playstation så blir den äldre ett monster. Vi har så att de får spela mellan 14-16. De spelar femton minuter/byter/spelar femton minuter/byter.

När den yngre spelar sitter den äldre bredvid o. gapar och kommenterar. När de ska byta spelare kan lillebror få på trynet. Kommer en kompis och frågar efter dem så går det inte ens att svara. Idag var en av deras kompisar hit o. dörren var låst när han skulle hem. Jag sövde då lillen i ett annat rum. Kompisen bad dem flera ggr att komma o. öppna dörren för att han skulle komma ut, men de hade inte tid!!

Jag blir galen på dethär. Sen vill jag inte att de ska spela en timme per son heller, för vårt liv är inte uppbyggt så att vi alltid kan låta dem spela så länge utan vi är faktiskt tvungna att göra annat också. (handla mat, passa läkartider, arbetstider..)

Ibland vill jag slänga bort hela spelet, ibland tänker jag de får spela hela dagarna. Men beteendet ändrar inte. Den store blir ett monster iaf. Idag när han betett sig som ett svin i en halvtimme så fick jag nog o. sa han har färdigt spelat för idag blev han så vansinnig så han grät o. skrek o. slog sig i huvudet med en träklubba. Sen gick han bärsärkagång i rummet. Så nu hissa jag ut honom på trappan var han skriker som om han höll på att dö. Vilket han också upplyst mig om att han vill.

Kommentarer?

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv