Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Kravlade sig ur när han

Skrivet av mamma i vår
Han kravlade sig ur vid 11 månaders ålder samtidigt som han började gå stadigt.
Väldigt jobbigt eftersom han senare även smög sig bort om nättrena eller på morgonen för att inte väcka oss för att kunna göra så mycket "bus" som möjligt.

Jag har sovit mycket oroligt om nättrena. Även nu, fast han nu i maj fyller 4 år. Jag går upp flera ggr på natten och kollar om han ligger kvar.
Det har hänt vi ett tillfälle att han knatade ut ur huset medans jag låg och sov och pappa hade åkt till jobbet så dörren var upplåst... ! Då han var han ca 2år ...som tur var så gick han till sin morfar som bor i huset brevid och dubbelt tur var att morfar var hemma för gud vet vart han hade gått om det hade varit låst där...! Så ni kanske förstår varför jag sover dåligt om nättrena...?
Tror ni att jag var stel av skräck när jag vaknade och fann hans säng tom och såg små spår i snön utanför så jag förstod att han knatat ut.... tur var det väl att det var lätt att följa spåren till hans morfar....jag bara stod och skakade och kramade min lille och visste inte vart jag skulle ta vägen....fy jag ryser fortfarande.

Hoppas att nye knytet i magen är lite lugnare....*ler*

Nu förtiden så låser pappan husets dörr när han åker till jobbet.

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv