Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tack...

Skrivet av Ullis m Elias -02
för att ni engagerade er Katta o Jenny. Det känns skönt att höra att nån har liknande problem. Med all teknik o sånt som går framåt så skulle man ju tro att sånt här gick att lösa jätteenkelt. Men så är nog inte fallet...

Jo, jag förstår oxå att Elias kan kommunicera via teckenspråk o dyl (jag jobbar själv med att tolka till döva). Men eftersom han hör så kommer han ju att vara en katt bland hermeliner i båda lägren, både bland hörande o bland döva, o inte bli fullt ut accepterad bland nån av oss/dem.

Eller så kanske logopeden har helt fel, vem vet...? Jag tyckte oxå att hon var klumpig, men samtidigt är det ju inte bra om hon skulle lindat in saker o ting o sen skulle jag blivit jättearg på henne om språket inte kom igång efter op om hon lovat det. Så det hade kanske inte varit bra det heller.

Ja, det är väl bara det gamla vanliga att vänta o se. För det blir inte fler logopedbesök förrän han är ca 3 år o har slutit hårda gommen. Det kändes lite hårt att hon bara konstaterade att talet var sent o sen inte gav mig nån hjälp, annat än att det bara var att öva på med ord o sånt som står på de papper som vi redan fått.

Något mindre deppiga hälsningar, Ullis

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv