en burk tonfisk? |
Svar på tråden: Vad är godast att göra med |
|
|
Skrivet av S-J +6
|
Blanda avrunnen tonfisk, finfördelad, med kokt hackat ägg, majonäs (finns olika fetthalter men äkta går bra, det behövs så lite), hackad dill och finstrimlad purjolök till en gegga. Fyll t ex tunnbröd eller pitabröd med röran, eller lägg den på en grov brödskiva och garnera med citron, eller lägg mellan två halvor av en grov eller halvgrov bulle. Gott som picnicmat bl a. |
|
|
Skrivet av Maja*+-0*
|
Mitt favvo-tonfisk-recept är med räkor och musslor, stekt, hackad lök i tomatsås och lite vitt vin till spagetti. Detta är ett vv-recept och heter Marinara. |
|
|
|
Skrivet av Annette m Nea, Macke o Tess
|
Rör ihop tonfisken med kesella lätt, cyrry, salt och peppar. Lägg sallad i en baguette och fyll på med gurka, paprika och äpplebitar. Rårivna morötter bredvid är inte heller fel :-) *smaklig spis* |
|