Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Em tror att hon är 4 år minst ;)

Skrivet av Bi m Emelia nov02 + Nathael marso4
Och Nathael har under helgerna både lärt sig vinka hejdå och klappa händerna! Han är ingen pyttebebis han heller längre

Emelia verkar vara inne i en väldigt vetgirig fas. Hon frågar om allt: Vad heter den? Vad är det? Vad gör du? Hon samlar på sig information som en liten ekorre inför vintern och vet nu en massa saker som att rockor flyger i vattnet, att man har skelett innanför huden i kroppen (fast inte på näsan, magen eller öronen). Och hon kan en massa konstiga ord, fridlyst, säkringskassan (försäkrings ...) Aloe Veja ... eller rättare sagt det finns nog faktiskt inga ord hon hört som hon inte kan och faktikst använder i rätt sammanhang. Tror inte hon förstår att hon fyllde 2 för en månad sedan bara ...

Och Nathael har under helgerna både lärt sig vinka hejdå och klappa händerna! Han är ingen pyttebebis han heller längre.

Lustigt nog är båda barnen just nu mammiga (Nathael jättemycket och Em som alltid varit pappas flicka ganska mycket) ... jag som ska börja jobba på måndag!
Svar på tråden: Em tror att hon är 4 år minst ;)

Edvin gillar också att härma såna

Skrivet av  Maja, Edvin & Pyret 14/1
lite udda, svårare ord nu. Så fort han hör något nytt så måste han prova. Dom förstår nog så mycket mer än vad man tror som vuxen, långt tidigare än man får bekräftelse på det i och med att de själva börjar prata... Roligt är det att se utvecklingen som går i rasande tempo! :)
 

Artiklar från Familjeliv