Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vi trodde han skulle vara för liten.....

Skrivet av Chris med Gabriel, 4/12-02+v29
men åkte ändå iväg till ishallen häromdagen för att se vad han skulle tycka om det. Vi hade hoppats på att de skulle ha såna där tvåskeninga skridskor att hyra och så tänkte vi att mannen kanske kunde dra runt honom lite och att han skulle tycka det var lite kul. MEN - för det första hade de bara "riktiga" skridskor (hur söta som helst i strl 25!!) och för det andra så hade killen sen _hur kul som helst_!!!!

Visst, först drog pappan runt honom lite och så fick han sitta liksom på basen av en sån där "stödpinne" barnen kan ha och hålla sig i när de försöker åka själv - det gillade han skarpt och fort skulle det gå! Men, döm om vår förvåning när han efter ett tag grep tag i handtagen på den där "pinn-grejen" och började ta sig fram för egen maskin! Tjejer, ni skulle ha sett hans leende! Han gapskrattade tom när han ramlade, så kul hade han! Han var hur duktig som helst, hade verkligen bra balans!

Jag kan alltså verkligen rekommendera ett besök på isen med en 2-åring! Vi hade väl tänkt att gå kanske nästa säsong eller så, men oj,vad glada vi är att vi gjorde det nu! Det var ju inte det sista besöket denna sidan påsk om man säger så! Gabriel pratar hela tiden om att åka "skridsko-skor" som han kallar det!! ; )
Svar på tråden: Vi trodde han skulle vara för liten.....

Åååå Vi har

Skrivet av  Åsa m A&E
pratat om det eftersom storebror gärna åker. Men inte vågat eftersom det känns så fel att dra dit en liten 2åring. Arvid var nog 3 när vi började.