Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Liams huvud-igennnnnnnnnn.

Skrivet av sagit och anders....rädda att hoppas.
hej ni alla underbra "souls" som skickade styrka och kram till mig.
det gick för bra i fredags.eller?!
tyvär fungerade inte behandlingen. liam blev inte bättre i lördags hans ansikte var irriterades av krämen och torra och denna natten mellan lördags och söndags kräkte han "non stop". vi tänkte att han hade reaktion till antibiotikan som han fick och 3:00 på natten ringde jag tillbaka till denna läkaren som vi träffade och hörde med henne vad hon tycker och vad i helvete behövde jag göra för att träffa en hud -barn specialist i Östra i måndags morgon. hennes svar var: lägga honom i sjukhuset igen över natten då hoppas vi att ni träffar hud läkaren nästa dagen.
vi åkte in söndag kl.13:00 väntade 3.5 timmar till och efter att det visade sig att samma läkaren varnade dem att vi kanske skulle komma dit igen, fick vi vänta till för att träffa en akut läkare och efter blev lagda in.
sen dess......bara kaos.
i måndags morgon på läkaren runden i akut avdelningen fick jag höra fr. barn läkaren att:" ni kommer att träffa en hud specialist dem närmaste dagar". det är efter att i akuten innan vi fick lägga oss in igen lovade läkaren till mig en klart remis till specialisten för dagen efter.
med en skakligt röst medelade jag läkaren att jag blev lovad att träffa specialisten samma dag och han såg hur upprerd jag har varit då sa han att han skulle kolla . efter han gick ut gick jag fr. rummet och i korridoren gick jag sönder och bara grät och grät då en av de personal såg mig och jag sa: jag kan inte mer. min son blir sämre och jag vill läkaren NUUUUUUUUUUUU!" HON FÖRSTOD ATT JAG VAR SLUT OCH TRYCKTE PÅ LÄKAREN SÅ ATT VI TRÄFFADE SPECIALISTEN.
MEN....... vi fick en hudlälaren som träffade oss tillfälligtviss. och igen......nya salvor. vi fick ligga kvar.
MEN......samma dag blev min man mag och kräk sjuk i sjukhuset( detta går runt i Gbg nu och många barn tar den med sig till sjukhuset). tyvär var han tvungen att stanna hemma. hela denna tiden det var fotfarande jag som sov med Liam eller....."inte sov" med Liam.
vi tänkte att min svärmor kunde komma och sova istället där med oss för att hjälpa till men även hon fick mag sjuka samma natt. och efter att liam var lite dålig i magen fick vi inte lämmna rummet.
min son blev inte bättre men i tisdags åkte vi på permission. jag menar... att inte sova på natten fördra jag att göra hemma.
på onsdags morgon vaknade vi och fick en chock. Liams ögon var helt stänga och svulnar som han hade två tennis bollar istället för ögon.
JAG RINGDE LÄKAREN I AKUT AVDELNINGEN. vi behövde rapporterar i alla fall kl. 10:00.
läkaren sa att han tror att detta beror på en medel som liam hade på huvudet och som läkte till ögonen. jag undrade då varför inte det röd i ögonen.....ingen förklaring.
han sa att vi ska följa lite om det blir bättre under dagen men att om vi är väldigt bekymrad....komma in.
vi ville inte.....trött av dem!
vi väntade och barnet öppnade ögonen men bara piteeeeeeeeeeee liteeeeeeeee.
vi väntade till nästa dagen. jag ringde igen och frågde vad annars det kunde vara. det visade sig att under infektionen kunde vätska samlas under och runt ögonen.
jag hade tillräckligt av allt.
jag skiter i ärtlighet och sånt.....jag ringde direkt till hud mottagningen. egentlingen vi skulle komma på återbesök på fredag men jag chansade.
personalen viste precis vem min son är och sa snabbt: komma idag då. ingea problem alls.
vi åkte in igår. alla och jag menar ALLA kom för att tiita på min son. personalen var överaskad och frågde om jag är säkert att detta är min son efter att han var så avulen att man inte kunde känna honom.
vi fick träffa en hudläkare som visade sig att ta hand mest om barn och mest med sånt eksem.
hon var trävligt, väldigt förståligt och när jag rihagerade stark mot en kräm som hon tänkte att ge Liam hon tog detta till sig och val ett annat salva istället.
vi fick åka hem igen men sörja en gång till hemma och komma till de igen idag, fredag så att dem ska smörja honom och följa hans situation.
hon även rigde oss hem igår och be oss att ta med till idag alla dem salvor liam någonstans i tiden fick för sig och idag gick hon med oss genom dem och hjälpte slänga de som vi inte behövde. änligt henne salvor är bättre för barn än kräm efter att dem är fettare och svider mindre.
vi är hemma igen. idag åkte vi in och igen kom alla att titta på underverket.
svulnandet är nästan borta i ansiktet han är trött och väldigt bortskämt men alla uppfostrings principer gick åt helvete med infektionens tillkom och ärligt talad.....vem bryr sig?
på måndag är vi dit tillbaka. läkaren ska följa liam och vi ska få remis även till allergi mottagningen i Östra.
även imponerande har varit när läkaren frågde om vi får vård bidrag. någonting som liams barnläkare sen två år tillbaka aldrig gjort.
vi sover inte men min mamma kommit fr. hemlandet på besök( hon säger så men jag vet att hon ville hjälpa till-MIN MAMMAAAAAAAA!).
LÄKAREN SA ATT DET SKA TA LITE TID TILL HAN SLUTAR KLIA MEN VI ÄR PÅ RÄTT VÄGG. JAG REKOMMENDERAR VARM PERSONALEN I HUD MOTTAGNINGEN!
DET VAR ALLT FÖR DENNA GÅNGEN.
VI HOPPAS ATT DET STANNA HÄR.
kram till ni alla som bryr sig....ni håller mig sund(?).
sagit
Svar på tråden: Liams huvud-igennnnnnnnnn.

Skönt att ni äntligen hittat en bra läkare!

Skrivet av  Linda m. Tim & Linus
Vilken pärs! Hoppas nu att utvecklingen blir positiv!!! Håller alla tummar och tår för er här!

*styrkekramar*
 

Artiklar från Familjeliv