Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

trappgrind

Skrivet av Mia med Emma & Theo
vi funderar på att plocka bort våra grindar. Är det någon här som gjort det?
Svar
Uppe är den kvar
Det är mycket för att han inte ska gå upp nyvaken och trilla ner för trappen utan att vi märker nåt. Många gånger när han sover middag så säger han inget förrän han står vid trappgrinden.

Den nere i trappan är däremot borta. Så han kan gå upp för trappan utan några hinder, men inte nedför. Är vi alla däruppe och håller på så är grinden öppen, men just när han sover däruppe själv så stänger vi den.
Skrivet av  Maria & Patrik + 2 stora
Båda är kvar
Hemma hos oss. Hon är lite feg i trappan, så jag behåller gärna grindarna. Sedan har vi djur som ska hållas borta från övervåningen i allmänhet - så våra grindar blir nog kvar länge.
Skrivet av  samtson med Matilda-03 och bf 18/4
Näpp!!!!
Våra bägge får vara kvar ett bra tag till. Nora som är ganska försiktig av sig, har haft några riktiga vurpor på sistonde när vi glömt grinden där nere. Så dom blir kvar!!
Skrivet av  Sanna och Nora 18/2
Vi har våra kvar
fast vi skulle nog kunna ta bort dem, Totil är väldigt försiktig av sig. Men jag tycker det känns tryggare att ha dem. Nerifrån och upp har vi aldrig haft någon, han har inte varit intresserad av att klättra i trappor. Och grinden ner till källaren lär vi ha kvar länge, där finns allt möjligt som är farligt för barn.
Skrivet av  Hulma m Totil