Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Slutgråtet vid lämning?

Skrivet av Cajo med Louise
För andra dagen i rad, har Louise inte gråtit när jag lämnat henne på dagis - utan istället sträckt armarna mot fröken och sedan vinkat glatt!

Det trodde jag aldrig skulle hända, inte det här året ialla fall.
Känns bra, jag promenerade med lätta steg till jobbet idag, men lite konstigt också. Igår hade hon somnat av sig själv på vilan, händer aldrig hemma där jag "skämt bort" henne med att handgosa till sömns.

Ha en bra dag
Svar på tråden: Slutgråtet vid lämning?

Här oxå?

Skrivet av  ulrika m Hedda o kludden v 30
Fast det var första gången idag som hon inte grät, får väl se hur det blir imorgon...
Hedda gillar verkligen att vara på dagis men det här med avsked är bara för mycket.
Fast hon gråter max 2 min säger fröknarna och det är ju skönt.
Det känns så tråkigt att hon ska sluta på dagis om 5 veckor när vi flyttar nu när det funkar så bra.
Hoppas inskolningen på nya dagiset i januari/februari går lite bättre för det har varit en tuff period.

Ha en bra dag på jobbet, själv börjar jag inte förrän kl 21.30 ikväll så nu ska jag njuta av en stund för mej själv......och stryka tvätt.
 

va skönt

Skrivet av  Myzan & Co
att det vänt nu :)
kramar från oss
 

skönt!

Skrivet av  Lena med Louise 030326 + Ytte Bf 8/2
Skönt att höra att det fungerar så bra med dagis och atthon somnat själv på vilan. Du har nog inte alls skämt bort henne med handgos, Louise har också mycket lättare för att somna "själv" med farmor etc än med mig. Mamma är ju lite speciell och det är klart att man vill mysa med henne mycket hellre än med någon annan person, då kanske man väljer att avstå istället.

Louise somnar ju numera själv i sin säng och så ligger jag på gästsängen brevid, men ibland längtar JAG så efter att kramas att jag nästan tar upp henne fastän hon uppenbarligen ligger och myser jätteskönt i sin säng. Igår kom iallafall tillfället då hon inte var fullt lika happy med att ligga i sin säng så då fick jag äntligen gosa och hon somnade med näsan 5 mm från min. Fast de 5-10 minuterna innan far hon ju runt som en galning i sängen och sparkar mig i ansiktet och så så då kom jag ihåg varför jag blev tokig på att ligga med henne och natta henne. Hon är som en hund som ska snurra runt en 10-15 varv innan hon kommer till ro och då trivs hon nästan bättre i spjälisen som ju inte är fullt lika stor.