Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

God Jul och Gott Nytt År!

Skrivet av Hulma m Totil +
Hoppas ni alla kan se tillbaka på ett bra 2004, och att 2005 blir ännu bättre!

Så mycket har hänt - vad Totil har växt. Nu kan han så mycket, säger ord, går, klättrar, ritar, bygger duplo, mm mm. Och han trivs bra på dagis, i början var det lite trist att säga hejdå till mamma, men nu vinkar han bara. Han är oftast glad, men vet vad han vill. Älskar att dammsuga, helst ska den stå på hela tiden medan han leker. Bada är också roligt, både i badkaret och på babysimmet. Han visar lite intresse för pottan, kissar där då och då, speciellt om han springer naken hemma. Kläder är sådär, nog är det bättre att inte klä av och på sig så mycket. Bebisar är intressanta, få se vad han säger i april när det kommer en som ska bo hemma hos oss. Totil sover i eget rum i stor säng och det fungerar bra även om han ramlar ur lite då och då, och ibland kommer tassande till mamma och pappa.

Undrar vad som kommer att hända under nästa år!
Svar på tråden: God Jul och Gott Nytt År!

*

Skrivet av  Myzan & Co
 

God Jul från oss!

Skrivet av  Sofie m Lukas
Nu ska vi strax packa in i bilen och åka upp till familjen för att fira jul. Det ska bli så gott med all julmat och att träffa alla!
 

God Fortsättning från oss!

Skrivet av  Anna m Elias & Selma
2004 har varit ett bra år och det tror jag 2005 oxå blir, om än ett lite mer stressigt år eftersom vi ska jobba båda två. (Hur hinner man?)

Kram
 

Artiklar från Familjeliv