Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hjälp!!Missnöjd med anpassning..

Skrivet av Maja
av vår här omtalade bil.
Eftersom vi har en elscoter så tyckte Anpassningsfirman att det passade bäst med en lift, finns små smidiga som inte tar stor plats i bilen.
Nu har vi fått tillbaka vår bil, och jag började gråta. Kanske också i förtvivlan över allt j...a jobb man lägger ned, för att inte tala om kostnaderna.
Killen var även med innan vi köpte bil, just på Chrysler och tyckte att det hade varit bra att ta en med sex stolar så kunde vi använda bilen maximalt. Vi har nu köpt en sådan, men vad hjälper det, liften tar ju upp hela bakdelen av bilen, man kan heller inte fälla ned lyftarmen så jag skulle inte ens sätta någon i ett säte brevid för vid en krock så skull den ju bli halshuggen....alltså helt misslyckat.
Skulle ju nästan varit bättre med en vanlig bil och ett släp, usch vad livet är tungt nu!

En annan fråga.
L ska börja i skolan nästa år och vi har nu tagit upp kontakten med skolan och allt verkar ännu vara ok, men...
Assitenten tycker att det nog hade varit bra om vi hade scoter med till skolan för att användas på skolgården och till matsalen.
Hemma används den till och från kompisar, alltså varje dag. Men man kan väl inte frakta den fram och tillbaka varje dag???? Snacka om jobb med vår supersmidiga kran (dryper av ironi)!!
Skulle kanske ha utfärdat deppvarning i början!!
Har ni några muntra tillropp så behövs dom väl!

Svar på tråden: Hjälp!!Missnöjd med anpassning..
Inga svar finns

Artiklar från Familjeliv