Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Bra böcker på band - Och rädslor

Skrivet av Sussie m. Oliver 02 & bebis bf 2/9
Någon som känner till någon saga som finns inläst på CD eller band som passar barn i våran ålder? Eller är det för tidigt?

Oliver har helt plötsligt blivit väldigt rädd för småkryp. Vi har lite myror och gråsuggor inne och han har sett hunden jaga flugor. Han är SÅ rädd för småkrypen! Det kom helt plötsligt och han är vansinnigt rädd och pratar och visar så vi ska förstå. Idag har vi varit pedagogiska och klappat gråsuggan och hjälpt den ut och vinkat hej då:-)

Han som alltid varit så lätt att lägga vågar inte vara själv i sitt rum utan skriker bzzz och pekar i luften... Tänkte att en ljudbok kanske kan få honom på andra tankar. Nu sjunger jag....
Svar på tråden: Bra böcker på band - Och rädslor

Li lyssnar lite

Skrivet av  Anna Maria med Li
på Bamse då och då. Inga längre stunder iof. Hon älskar när vi berättar sagor eller läser sagor.
 

Sagoband...

Skrivet av  Dina m Alice & Valdemar
Valdemar lyssnar alltid på cd när han ska sova, det är lite olika vad men mest är det Mamma Mu, Madicken, Klas Klättermus, och nån bland-cd med berättelser/sånger från Astrid Lindgrens böcker. Han gillar när det är blandat sång och saga.

Vet annars inte vad man kan göra åt rädslan, verkar jobbigt att ha det så, hoppas att det går över! Han kanske vänjer sig under sommaren.
 

Artiklar från Familjeliv