Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Cecilia med Juni

Skrivet av Annika m Rebecka 020820 & Lukas 040104
Ville bara berätta att Rebecka är sååå fascinerad av er hemsida!
Den bilden ni har på Juni då hon kissar är stor favorit här hemma!
"Noni kissar" säger Rebecka då hon vill titta på Juni *s*
Antar att det är spännande med toaletter & sånt just nu eftersom hon själv börjar komma underfund med att man kan använda såna :)
Svar
Vad kul! :-)
Vad roligt att ni gillar sidan! *glad* Det var ett tag sedan jag var inne på er sida sist, nu blir jag ju jättesugen på att gå in och kolla igen också! Jag gillade Rebeckas stålmannendress, har försökt hitta något liknande till Juni, men hittar bara en rosa i bäbisstorlek, och vågar inte köpa det, lite väl rosa-glittrig om det skulle vara en pojke. Tyckte Rebeckas var jättefin!

Vore kul om ni vill bli webbisar! Juni har ju nyss fått en ny webbisbanner nu också. :-)
Skrivet av  Cecilia med Juni & bf 040825
Vänta!
Jag håller på & bygger om sidan totalt så vänta lite så får du se en ny, mycket finare version sen :)

Jag har hittat mörkblå stålmannendress & ljusblå body nu, men den ljusblå dressen verkar inte finnas längre.
Trist för den är ju sååå fin!
Kuligt nog börjar Lukas bli stor nog för den nu :)

Väntar lite med webbisandet...tog bort det eftersom jag aldrig orkade uppdatera det, men ska försöka få in det på den nya sidan!
Och då vill vi självklart bli webbisar med "Noni" ;)

Börjar det bli stort & tungt nu? Inte långt kvar...
Skrivet av  Annika m Rebecka 020820 & Lukas 040104
Hurra, hittade idag!
I nya katalogen från HM så finns det en rosa stålis-joggingdress! :-)

Jo, nu börjar jag tröttna på att vara gravid. Fast i och för sig så var det kanske värst den första halvan. Och eftersom jag gick ner så mycket i vikt då så väger jag bara ett kilo mer än innanjag blev gravid, och det känns ju jätteskönt nu! (Fast när jag mådde så illa var det ju _hemskt_!) Så lika stor och klumpig som när jag väntade Juni känner jag mig inte. :-)

Men det är så jobbigt att jag har så mycket sammandragningar! Kan inte göra någonting utan att få sammandragningar, det känns lite läskigt, och trycker liksom på lite. Det är mycket "stökigare" i magen den här gången, det är ganska obehagligt. Ibland tror jag att bäbisen ska komma när som helst, fast den stannar väl kvar till september bara för det nu! *s*

Vi har så mycket att fixa och pyssla med hemma, så den får nog vänta ett tag till, och det är ju först om 2 veckor som den är "välkommen ut", när jag gått 37 fulla veckor. Men Juni kom ju redan i vecka 38, så jag har lite svårt att tänka mig att jag skulle gå 40 veckor eller mer nu. Men det är ju inte omöjligt eller så, vem vet.
Skrivet av  Cecilia med Juni & bf 040825
=)
Härligt!

Jobbigt med alla sammandragningar....vet man varför?
Hoppas du slipper plussa...det är ju aptrist :(

Kram!
Skrivet av  Annika m Rebecka 020820 & Lukas 040104
Nja ...
det är jku vanligt att man har mer sammandragningar som omföderska, hade nästan inte alls det med Juni. m,en framförallt så säger de att jag ska ta det lugnare, att får jag mycket sammandragningar så har jag ansträngt mnig för mycket. Men det är ju svårt med en liten vilding och allt man vill hinna med och fixa. :-(

Även om jag försöker att bara ta det lättaste, så blir det liksom för tungt det också! Som att bädda, vika ihop täcken, sortera vantar, hänga tvätt även om jag inte bär kassen själv ... Och så är det ju svårt att undvika att bära och lyfta Juni även om jag försöker att inte göra det så mycket. Häromdagen ramade jag in foton, och det gick bra, men när jag skulle bära ut porträtt från kök till vardagsrum och gick ett par vändor så kändes det jättejobbigt i magen bara av det. :-(

Fast lustigt nog, eller kanske tursamt, så får jag aldrig sammandragningar av tex amning eller sex, som man ju hör kan ge sammandragningar. Däremot så verkar det bli värre om jag är trött och stressad och "bråkar" med Juni. Jag borde nog ta det lugnare, men det är ju svårt att inte hjälpa till alls när man vill fixa i ordning hemma innan bäbisen kommer.

Nu är det kombinerade arbets- och lekrummet nästan färdigt idag till slut! Har fått in leksaker, fin mjuk matta härligt blå med gul och rosa princesskrona, fått lite färreleksaker i vardagsrummet och lite finare! Nu är det bara nya gardiner i tyll med trollsländor (IKEA) som ska upp, någon ny tavla kanske, och sortera in prylarna i det nya mindre skrivbordet. Blir riktigt bra tror jag! Ändå tycker jag att "att göra" listan bara fylls på hela tiden. pust pust ...
Skrivet av  Cecilia med Juni & bf 040825
Jobbigt!
Ja det är ju himla svårt att inte göra _någonting_, speciellt med en liten 2-åring också...
Jag hade nästan inga sd överhuvudtaget då jag väntade Lukas...med Rebecka hade jag förvärkar & sd sista tre månaderna.
Dessutom slapp jag foglossningen med Lukas(nästan) och med Rebecka fick jag ju t o m gå på kryckor sista trimestern...
Snacka om att göra det bakvänt :)
Skrivet av  Annika m Rebecka 020820 & Lukas 040104