Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Var det någon som såg på 4:an häromdagen

Skrivet av ulrika m hampus 020724
gällande supernanny??? Skriver här då vi har barn i den åldern... Man fick ju lite att tänka på i alla fall och trots att min vilde är sjövildast värre ibland så anser jag nog att min lille prins är rätt nöjd och lugn och resonlig för det mesta....

Reflektioner???
Svar på tråden: Var det någon som såg på 4:an häromdagen

Jag såg det,

Skrivet av  Ango & Simone 020804 + 2 till
och min tanke var: "Hur har familjen lyckats ge så mycket makt till den där lilla varelsen?"
Jag tyckte så synd om de stora barnen som hela tiden snällt fick foga sig för lillebrors vilja. Jag tyckte också synd om den lilla killen som var alldeles för liten för att kunna hantera all den makt han hade. Inte konstigt att han var så aggressiv!

Jag tyckte att det var vidrigt att de lät killen käka godis när han inte ville ha mat. Klart att han inte ville ha någon mat då! Personligen tycker jag att barnen ska äta det som serveras. Vill de inte ha så är de utan, det får inget annat. De lär äta när de blir hungriga!

Programmet bygger på extrema fall, och detta var ju verkligen ett sådant, men det finns ju fler familjer där det är barnen som bestämmer, och det tycker jag är tragiskt. Barnen behöver känna tryggheten i att det är föräldrarna som bestämmer och fattar beslut!

Kramisar
 

Håller med...

Skrivet av  Camilla m Nathalie 2 ½ år + bf 1/2
riktigt skrämmande fall verkligen!

Man insåg att man gör mycket rätt med barnen även fast många tycker att man är för hård.

Men vilken ängel jag har om man jämför...även fast hon är hemsk ibland. :)

 

Artiklar från Familjeliv