Pajdeg med kesella? |
|
Skrivet av | Jossan |
Jag har för mig att man kan göra pajdeg med kesella istället för margarin (matpaj). Är det någon som har ett sånt recept? Gärna med så lite ingredientser som möjligt =) | |
Svar på tråden: Pajdeg med kesella? | |
|
|
javisst.... |
|
Skrivet av Guldis-Linnea | |
det enda du behöver göra är att byta ut ca hälften av matfettet i ditt recept mot kesella. Klart färdigt! |
|
Tackar... |
|
Skrivet av Jossan | |
Det ska jag testa nästa gång. | |
|
|
Annars... |
|
Skrivet av jeslin | |
...har jag ett jättebra pajdegs-recept där kesella inte används, men det är mindre margarin. http://www.vegomums.com/recept.php?id=1570 |
|
Tack..testar det oxå =) IMT |
|
Skrivet av Jossan | |
... | |
Jag har inget margarin i alls |
|
Skrivet av Anna... | |
När jag gör tacopaj har jag i 2 dl kesella,1,5 dl lättmjölk,4 dl mjöl och 2 tsk bakpulver. Det blir jättegod!! |
|
|
|
Det låter bra! IMT |
|
Skrivet av Jossan | |
... | |