Bakad potatis, vilken röra |
|
Skrivet av | effy |
Hej! Det är nog första gången jag skriver här inne. Jag har letat recept här innan och hittat det jag sökt men inte denna gången. När jag sökte hittade jag alla inlägg där folk frågar efter goda röror till bakad potatis. Jag ville ju ha svaren! Kan ni hjälpa mig med några tips? Som grund tänkte jag ha lättkesella och minifraish. |
|
Svar på tråden: Bakad potatis, vilken röra | |
|
|
Efter smak |
|
Skrivet av maria65a | |
*Finhackad kassler (brukar köra den i matberedaren med Kesellan * tonfisk och en liten klick majonäs * vitlök och mosad avocado *Kesella blandad med fetaost och oliver *kesella blandad med färsk basilika och skinka Jag kör rubbet i matberedaren så det blir gucka av det! |
|
Fler förslag: |
|
Skrivet av Margut | |
Med minifraiche som grund kan du t.ex ha i: ** Skinka, purjolök och svartpeppar ** Rom/kaviar, tonfisk och citronpeppar Det är faktiskt gott att göra en röra med krossad tomat som grund. Ha i finhackad falukorv, gul lök, purjolök, paprika, majs, ja vad som helst! Låt puttra tills det mesta av vätskan kokat bort. Smarrigt! Om du viktväktar och vill ha 0 points, så är det bara att utesluta korven! |
|
|
|
Mmmm |
|
Skrivet av annasthlm | |
kesella med tonfisk, pressad citron, fintärnat äpple, finfin hackad rödlök och ev. lite sweet chilisås. Mumma!!! |
|