Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vem är pappa till mitt barn.....???

Skrivet av Förvirrad
Första gången jag är inne på denna sida.
Jag känner att jag behöver skriva av mej lite till nån som kanska är i liknade situation.
Jag är i vecka 30+ idag o känner mej fortfarande inte helt klar över min situation.jag vill gärna ha det här barnet,faktum e att jag inte är helt på det klara med vem som är pappa till mitt barn...ja vad gör man..det är inte långt kvar ..så det är väl bara och vänta och se.
Svar på tråden: Vem är pappa till mitt barn.....???

I samma sits.

Skrivet av  Susanna och Ernst, bf 8/9
Hej!

Jag är i samma sits. Jag har två potentiella pappor till Ernst. Om du vill får du gärna maila mig, eller om du har msn. Vore kul att prata och utbyta tankar med någon i samma sits.

Email: [email protected]
Msn: [email protected]

Kram!
 

känner igen mig

Skrivet av  En som vet idag .
Jag hade likadant och led verkligen samvetskval. Efter att jag fött mitt barn så fick jag veta att jag innan förlossningen skulle bett om att få ta ett faderskapstest, det gör man enklast och snabbast på navelsträngen när barnet kommit ut. Jag hade ju inte hört mig för eftersom jag skämdes så. När barnet väl var fött och jag pratade med bvc så sa dom att man nu får vänta till barnet är fem månader för att testa. båda papporna måste lämna blodprov med och det var inte lätt att be dem om...shit...kallsvettas av tanken trots att det var bra länge sen nu...dom gick ju ändå med på det och efter några veckor till fick vi svar...det var den jag trodde och det gläder mig trots att vi aldrig levt ihop och att han bara träffar barnet då och då. mitt råd är att Du talar med mvc och säger att Du vill testa, detär inte rätt mot varken barnet eller pappan att inte testa. Min största "motivation" för att testa var donationer och så...tänk om ngt skulle hända barnet och det behöver sin riktiga släkt för att klara sig. kram på dig!
 

Artiklar från Familjeliv