Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Känner mig så värdelös just nu...

Skrivet av ledsen
Har efter en lång sjkuskrivning (depressioner och stressrelaterade besvär) äntligen orkat skaffa mig en utbildning till ett yrke som jag skulle trivas med. Fick jobb efter första intrevjun och allt kändes bra.
Hann jobba en månad då jag helt utan förvarning började få känningar från hjärtat, pulsen var ojämn och jag blev yr. Gick till jobbet ändå och fortsatte i samma tempo. Sista dagen när jag var på jobbet, började jag kallsvettas och mina händer skakade, pulsen blev mycket låg och jag fick panik. Trodde jag skulle dö. Min chef blev rädd och skickade hem mig. Har varit hos läkaren nu och remiss till hjärtspecialist är skickad. Nu är jag utan jobb och sjukskriven i ett par månader, sedan får jag inte ta någon heltidstjänst. Har skyndat för mycket och jag klarar inte det. Vill såklart jobba, men bör bara jobba halvtid till att börja med. Känns bra att veta det, men det känns inte bra att veta att det kommer att bli svårt att hitta en halvtidstjänst...
Och hur kommer mina chanser vara på arbetsmarknaden nu efter det här? Utbildning är väl en färskvara och för varje dag som går blir jag mindre attraktiv på arbetsmarknaden. De flesta är inte heller sena med att säga det mig mig och det stressar mig.
Så vad tror ni, kan det vara kört för mig nu? Eller finns det hopp att hitta jobb i mitt yrke trots mindre erfarenhet?
Tack för att du orkade läsa och hoppas att du orkar svara:-)
Svar på tråden: Känner mig så värdelös just nu...

Hård men rättvis...

Skrivet av  sanna
Kanske kan svara på din fråga! H*n är kunnig.
 

Artiklar från Familjeliv