Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Helt otroligt! Jag gjorde det igen!

Skrivet av Carina & Hanna 030811
Ni kanske minns att jag lyckades bita sönder min nya bettskena redan vid inpassningen hos tandläkaren förra veckan. Vi gjorde ett nytt avtryck och teknikern fick göra en ny skena som skulle vara lite tjockare längst ut pga min bitkraft.

Idag var jag dit igen och skulle passa in den nya skenan. Efter 45 minuters bitande, slipande och passande så bet jag sönder den också! Min tandläkare tittade storögt på mig och sa "VAD var det?!". Mycket riktigt, på exakt samma ställe som förra veckan... :(

Hon tog bort den bit som spruckit (längst ut som tur var) och slipade till kanten. Och plötsligt satt den perfekt! Innan den gick sönder satt den liksom aldrig bra, något tog emot hela tiden. Så nu har jag den över julen och ska tillbaka nästa vecka IGEN. Hon ska försöka få tag på någon specialist som kan svara på om det har någon betydelse att den bakre visdomstanden inte har något motstånd när jag biter ihop.

Roligast ska nu bli att se hur mycket vatten jag har i sängen i morgon bitti... Jag dricker vatten, halvt om halvt sovande, några gånger varje natt och det lär ju inte vara lätt med skenan i munnen... :)
Svar på tråden: Helt otroligt! Jag gjorde det igen!

Igen!!! :0D

Skrivet av  Kicki med Moa 6/7-03
Oj då! Det var inte dåligt!! *s* En gång till...
Ja, lycka till inatt med vattendrickandet o allt!
Spännande att höra hur det gick! ;0)

Kram Kicki
 

Det gick bra!

Skrivet av  Carina & Hanna 030811
Jag sov hela natten utan att plocka ut den. Jag vaknade inte ens tillräckligt för att orka lyfta armen och ta vattenflaskan (som tur var kanske?). Men jisses vad man dreglar med den i munnen! :)
Kram C