Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fikalista (Stockholm)

Skrivet av Karolina med Isak -03
Hej!
Nu är det en ny termin och det verkar som om de flesta börjar jobba nu. Men kanske finns det fler än jag som är lediga på fredagar och fika-prat-lek-mat-sugna?

Vi är ett varierande gäng som brukar träffas på fredagar hemma hos varandra. Välkomna även ni som inte har varit med tidigare!

Jag tänkte göra upp ett nytt fikaschema, så om du vill vara med, hör av dig till mig på stockholms-maillistan eller på britta_karolina@yahoo.com. (Nej jag har inte bytt mailadress men jag vill inte lämna ut min vanliga på nätet.)

Tala om vilka datum du kan. Jag tänkte även kolla om det finns intresse för att byta tiden till klockan 13. Skriv därför om du föredrar 11 (som tidigare) eller 13.

Hälsningar Karolina.
Svar
Jag är gärna
med fån mitten av mars. Nu fram till vi reser vågar jag inte va med på fika, vill inte riskera att få vattkoppor eller nåt!

Johannes sover mitt på dagen mellan halv tolv till halv två, så egentligen tycker jag fm är bäst. Men det funkar ju vid två-tiden oxå.
Skrivet av  Pernilla & Johannes 31/8-03
Jag tänker såhär:
Jag är fortfarande gärna med och fikar när vi är kärnfriska - vill inte dela med mig av sjukor som ingen vill ha, såklart!
Men eftersom jag VET hur pass uckligt vi brukar må på vårvintern, så vågar jag nog inte anmäla mig som värdinna nu... Hoppas, hoppas också få till lite renoveringar härhemma nu!

Men jag är fortsatt ledig på fredagar, och som sagt oftast lektionsfri fram till halv två fram till påsk.

Elva eller ett på fredagar spelar mig ingen roll, eftersom jag har båda barnen lediga från dagis då, och i så fall komemr med båda två i släptåg.

Kram på er!

Ann med son som vaknade var femte till tionde minut HELA natten från tio till nio, och som bara kunde sova buren, eftersom bröst och mage både är köttfärs nu...
Skrivet av  Ann med Lovisa 6 maj 2001 & Erik 13 aug
Vill ju egentligen
Men jag har svårt för regelbundenheten. Sen är inte fredagen så bra när man har fler barn, efterom de oftast slutar tidigt då, och jag vill hämta när de slutr för att få lång helg. Så en annan dag vore bättre, och kl 11 eftersom jag får hämta väldigt sent annars.

Men...nu gör ni fikalistan så ska jag försöka komma nån gång, eftersom jag är så "oberäknelig" så ta inte hänsyn till mig.Har ju tänkt ta hem er också, men det får väl bli så där oplanerat.
Skrivet av  Humlan med Elias 18/8