Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vad hette den nya serien typ gay or straigt

Skrivet av Josefin
Jag såg nåt avsnitt förra veckan som var jätteroligt minns inte vilken dag det var oc när den kommer igen.
Vad tyckte ni om den?
Svar på tråden: Vad hette den nya serien typ gay or straigt

Menar du L Word?

Skrivet av  Lialia
Isåfall var den ikväll, tror det var 22:00.
 

Nej, inte L Word

Skrivet av  B-boom
>Det är en ny dokusåpa på Kanal5. En tjej ska (som vanligt) välja sina drömmars man. Men när hon anländer avslöjas det att en del av killarna är hetero- och en del homosexuella. Hon vet inte vem som är vad. Om hon i finalen väljer en heterosexuell kille får hon och killen dela på en mille. Väljer hon istället en homosexuell så får han pengarna.

Rätt kul, för det är svårt att gissa vem som är vad. I första avsnittet skickade hon hem 2 heterosexuella killar. De får avslöja sin läggning när hon sagt till de att de får åka hem.
 

ok *imt*

Skrivet av  Lialia
 

Tror den går på

Skrivet av  Lindis
tisdagar 21.00. Missade första (för visst har det bara varit ett avsnitt????)men ska kolla imorgon... verkar kul!
 

japp

Skrivet av  Linda o Kevin 040312
bara gått en omgång...jättekul program, man sitter hemma o luskar "han är gay...nä han!!" osv... :-) nu kan man ju inte sluta när man väl börjat...man vill ju veta om man har rätt.
 

Straight eller gay

Skrivet av  Jenny Li
Går tisdagar kl 21.00. Första avsnittet gick förra veckan. En tjej ska välja bland singelkillar och några av dem är gay. Väljer hon en straight kille får de en massa pengar att dela på. Väljer hon en gay får HAN en massa pengar. Tyckte programmet verkade kul!
 

Vi såg det. + resumé

Skrivet av  Malin m 2
Ett klurigt såpaprogram sambon tyckte var kul. hi hi
Just att klura själv och ta fel, jisses vad jobbigt för tjejen.
Förra avsnittet så visste hon inget till en början, sen vid middagen så fick hon reda på det. Sen skulle två väljas bort den kvällen. Hon valde bort två strighta!!!! Tar hon mer fel så kan hon inte vinna nåt alls...

Tar hon en hetero så vinner de 500.000 dollar var, tar hon en homo så vinner denne 1 milj dollar, hon inget, varken pengar eller kärlek....