Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Var hos doktorn idag

Skrivet av Åsa med Aron 020110 och Ruben 030728
Aron har gått upp ett kg sen januari. Nu väger han 11600g och är 86,5cm. Lite stolt blir man.Däremot har han fått astmamedicin och tratt för ev astma. Utredning pågår. Men nu verkar det som viktfrågan är lagd på is. T o m på dagis är dom förvånade över att han äter så mycket. Minst 3-4 portioner varje dag. Ja, som sagt det har gett resultat.
Svar på tråden: Var hos doktorn idag

kära åsa!

Skrivet av  Tova
har en dotter på snart 9 år som slutat äta, vi går på undersökningar och ska snart få komma till barnläkare som är specialist.
hon äter på samma tugga hur länge som helst och spottar sedan ut, hon säger att skollunchen är "stressig" och nu ska hon få gå tidigare och äta.
Hennes redan smala kropp bara blir mindre och mindre.
Jag är så orolig och vill bara säga att jag gläds åt att din son går upp och jag hoppas vi också får se henne bli lite "större" om magen snart.
Kram
 

Tack så mycket

Skrivet av  Åsa med Aron 020110 och Ruben 030728
Blev väldigt rörd av ditt inlägg. Du verkade så nere. Dessutom tyckte jag det var oroväckande att läsa om stressen i skolan. Jag hoppas också att vi får se din dotter bli större om magen.
 

Ryser..

Skrivet av  Johanna m. Ida -02
...i hela kroppen! Vet så förtvivlat väl vad du går igenom, och detta med matvägran är så enormt mycket större än vad det låter som.

En stor kram till dig!
 

Artiklar från Familjeliv