Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Igår kväll var det Julfest i Vickes skola,

Skrivet av Becka med Viktor dec.-96 + 2 småsystrar
Det är en 3lärar-skola, så de har Julfest alla klasser tillsammans strax före Jullovet. Det är väl en 50 elever i skolan ungefär, och allas föräldrar och syskon får komma på Julfesten i gympasalen. Vicke hade svarta finbyxor och en rutig skjorta i blått och grönt på sig.

Det var en riktigt bra julfest, klass 1-2 hade Jultablån och sjöng sånger, det var fint och de sjöng faktiskt också *ler*
Och klass 3-4 hade en pjäs som de skrivit själva med trollkarlar och tomtar, och så var det paus med servering. Och sedan hade klass 5-6 en pjäs också, som var riktigt bra, den hette "Idolerna på tomteFarmen" och var ett saligt hopkok av alla möjliga Dokusåpor med utröstningar och jury och jag vet inte vad! Riktigt kul var det, de gjorde det så bra.

Och mitt i allt kom Gutta från Farmen inkörandes i mittgången med sin röda traktor med släp (en stor leksaks) och han LIKNADE Gutta på pricken, alla garvade så det var inte klokt. Och eftersom vi låtsades sitta i en studio typ så visade de upp stora skyltar emellanåt där det stod "applåder!" "buuuu!" "Vissla!" m.m. som vi skulle lyda, helkul! ;D
Idag hade dom kortare dag med b.la. ringdanser kring granen, och imorgon är det Julkyrka och sedan har han Jullov fram till 10 Jan.
Svar på tråden: Igår kväll var det Julfest i Vickes skola,
Inga svar finns

Artiklar från Familjeliv