Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Terrorist-Tuva & Vilde-Ville

Skrivet av Nette m Alice 021005+Tuva&Ville 040531
Under de namnen går våra små nu.... =)

Jag börjar verkligen inse hur rörigt och jäktigt det kommer att bli när de tar sig fram själva snart.
Numera kör de obehindrat omkring i varsin gåstol och jag blir "tokig" på dem =)
Alice blir hysterisk när de kommer från varsitt håll och kör på henne...
Jag får säga åt henne att krypa upp på en bänk eller i soffan så att de inte kommer åt henne.
Hon är ju deras idol och de älskar att vara henne hack i häl.
Nu förbannar jag mig själv som tog fram gåstolar åt dem.

Skämt å sido ;-) Visst är det kul att se hur fort de utvecklas men det känns verkligen inte som jag hinner med... Varken i deras utvecklingstempo eller framfart!

Kramisar
Svar på tråden: Terrorist-Tuva & Vilde-Ville

Jadu!

Skrivet av  marikaL m fem
Det låter förtvivlat bekant, gåstolsterroriserandet - fast här är det tvärtom ;)
Cornelia jagar på som sjutton efter storebrödrarna, som gnyr och gnäller och skjutsar iväg henne i farlig fart när hon ideligen kör över dem *s*

Tack o lov sitter hon fortfarande där man sätter henne, så emellanåt är hon nöjd att sitta nån stund på golvet och leka, och då kan brorsorna komma och göra henne sällskap lite lugnt och fint - de ser som sin uppgift att lassa ett berg av leksaker framför henne så hon har nåt att pyssla med :)
 

Sjyssta brorsor!

Skrivet av  Nette m Alice 021005+Tuva&Ville 040531
Alice uppgift är att ta ifrån dem det mesta...=(
Nejdå, ibland är hon rar och ger dem en ny leksak istället för den som hon just tagit ifrån dem!

En annan sak som är just mellan Tuva och Ville är att de hela tiden försöker ta saker av varandra och blir superarg på den andre för att den tjuvar leksaker.
Hmmm, i mitt fantasivärld trodde jag att denna konkurrens kanske var mildare mellan tvillingar....

Är du förresten nöjd med er blöjhink?
Våran håller nu på att säga upp sig efter 2,5 år - förståeligt kanske och jag funderar på att köpa en ny. Hette den Korbell eller ngt liknande? Vad kostade den och vilken butikskedja handlade du på? Jag minns att du skrev att refillerna var billigare till den, och det är ju BRA!

Kram
 

Ja det funkar ju den vägen också ;)

Skrivet av  marikaL m fem
När twinsen här lassat över hela leksakslådan på lilla (stadiga tack o lov, hon krossas inte så lätt!) Cornelia så tar de bort grej efter grej o lägger i lådan igen... för att sen börja om igen *s*
Men de är faktiskt himla sjyssta, pojkarna - sätter man Cornelia i gåstolen så är de där nästan på en gång och förser henne med nåt kul. Och när hon är kinkig kommer de fram med det ena och det andra och försöker muntra upp henne :)

Mina pojkar slogs aldrig om grejer förrän nu senaste veckorna/månaderna nånting, de mer samarbetade om grejer/byggen/pussel - men nu vill de ofta ha precis samma grej och blir SUPERARGA på varandra, men samtidigt ser det lite kul ut - den ene kan med ett illmarigt leende smyga upp och sno precis grejen som den andre pysslar med och så springer han lyckligt kluckande iväg med prylen medan den förorättade vrålar så glasrutorna skallrar... *s*

Ja blöjhinken funkar bra faktiskt! Ibland luktar det lite ändå tycker jag, men det är mest när det ligger nåt halvdussin bajsblöjor och trängs ;)
Och refillerna funkar jättesmidigt, vet inte hur sangenics funkar men här knipsar man bara av och knyter, inget bök med separata påsar. Den kostade typ 300 kr tror jag (299 el nåt), iaf nån femtilapp dyrare än sangenics. Vi köpte den på babyproffsen.