Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Uppe med tuppen

Skrivet av Lottiz med Alex 040628
Idag ska vi till Karolinska sjukhuset till öron näsa hals akuten med Fredrik. Han hade ett anfall häromnatten igen och bet sig riktigt illa i tungan. Var på Huddinge sjukhus igår men där kunde dom inte göra så mycket. Han fik iaf antibiotika för den läkaren misstänkte att det var på väg att bli infekterat. Men specialisterna finns tyvärr på KS så det är bara att åka dit idag.

Alex charmade läkaren till max! Han blåste upp en "ballong" av en handske till Alex och hjälp vad skoj det var! Alex tjöt av lycka och läkaren blev distraherad både en och två ggr :) Det visade sig att han hade också en son som hette Alex så då vart det väl ännu mer charmerande gissar jag. Läkaren höll Alex och busade med honom till Alexs stora glädje :) När vi gick fick han ett litet klistermärke, för det skulle alla duktiga barn ha *ler* Sen att det var pappa dom undersökte var mindre viktigt :)

Nu är det väl dags att klä på sig och göra mat och sen väcka resten av familjen och åka iväg. Klockan nio öppnade dom tydligen så då ska vi hänga på låset...

Ha en bra dag!
Svar på tråden: Uppe med tuppen
Inga svar finns

Artiklar från Familjeliv