Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu är vi tillbaka

Skrivet av Zukits med Filip 18/6
hehe om det nu är nån som har saknat oss ;-)

Vi har varit i Vitryssland och firat nyår där. Min mamma kommer därifrån och vi har lägenhet där. Allt gick bra. Filip börjar bli en berest liten kille. Det var hans tredje flygning och första stämpel i passet.

Har tagit igen det jag har missat och det verkar som att utvecklingen går snabbt fram många! Filip kan nästan krypa nu och han kan röra sig dit han vill. Han kan flytta sig i sidled ståendes om han håller sig i soffan och det är nån rolig grej strategiskt utplacerad.

Leendet är fortfarande tandlöst. Han älskar tittut och att någon klappar hans händer. Men det bästa är att få gå och våra ryggar pallar knappt med det här...
Svar på tråden: Nu är vi tillbaka

tillägg

Skrivet av  Zukits med Filip 18/6
Sambon överraskade med en ring på nyårsafton så nu är vi förlovade :-))
 

GRATTIS! imt

Skrivet av  EllasMama
,
 

Grattis!!! imt

Skrivet av  Mizazza med Tuva 6/5
.
 

Välkommen hem!

Skrivet av  EllasMama
Vad bra att det gick bra med resan och att ni haft det fint! Ella har nu 2 små tänder i nederkäken, hon drar sig fram på armarna och står på alla fyra och gungar gungar. Just nu så är hon magsjuk, 4:e dagen med diarré och sover rent förskräckligt dåligt. Men förståss världens sötaste :-)
Kram på dej och lille Filip
 

Grattis till förlovningen

Skrivet av  Lialia
och kul att Filip gjort så många framsteg :-)
Vi förlovade oss på milleniumskiftet *minns* på Teneriffa, det är en väldigt speciell och romantisk upplevelse eller hur?!
:-)
 

Grattis till förlovningen! *imt*

Skrivet av  Nette m Alice 021005+Tuva&Ville 040531
-