Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Pilla!

Skrivet av Jag
Jag har verkligen respekt för dig, du är den som verkar uppriktigast här och du står verkligen för din tro OCH respekterar andra samtidigt på ett ödmjukt sätt. Tack för att du är här och du ger ett bra intryck av din tro.
Svar på tråden: Pilla!

Jag

Skrivet av  Sara
Det var ju snällt att uppmuntra Pilla men
elakt att påstå att vi andra här inte är uppriktiga och står för vår tro. Tur att det är Gud som ska döma vår uppriktighet och tro!
 

Hmmm,

Skrivet av  Jag
har ej påstått att andra INTE är uppriktiga eller står för sin tro. Tycker bara att Pillas sätt är verkligen ödmjukt, trots att hon hela tiden blir ifrågasatt om sin tro.
Du däremot verkar bitter och anklagande.
 

Jasså

Skrivet av  Sara
Nä jag har det jätte-bra här ute i liderlighetens gyttjepöl. Och jag är mycket uppriktig och tror verkligen. Att det låter bittert och anklagande,-jaa, det kan det väl låta. Det är helt äkta!!Jag kan ju inte säga åh vad bra det var i JV jätte-bra religion men jag har ingen lust bara,- för det skulle inte vara uppriktigt och äkta!! Du skrev:"den som verkar uppriktigast här du står verkligen för din tro" Du tycker naturligtvis att hon verkar uppriktigast och den som mest står för sin tro, men då menar jag att tur att det är Gud som dömer vår uppriktighet och tro. Jag kan bara svara för mig själv och jag är verkligen uppriktig i det jag framför och det jag tror på (vilket inberäknar även det jag inte tror på och det är verkligen personligt!!). Visst attack på Pilla men tex du och pilla och troende och andra JV attackerar ju faktist mig för det jag tror på!! Tänk på det du!!Om jag tror att det är satans verk med JV ska jag inte få säga det då lika mycket som JV och Pilla säger att alla andra religioner är satans verk???
 

Artiklar från Familjeliv