Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

lite skraj..

Skrivet av mija
här stormar det nu rejält, fönster skallrar och lamporna blinkar till ibland. Jag flyttade Hjalmars säng en bit från fönstret, det känns som om det skulle kunna blåsa in! jag insåg att det kommer att bli ruskigt mörkt om strömmen går, och jag som är så rädd för eld att jag inte kan ha levande ljus!

Inventerade just ficklampsutbudet, det ser mörkt (ha!) ut, har en fivklampa och en pannlampa, men inte batterier i rätt storlek till någon av dem! klantigt!

på balkongen står min gran eller ja, den ligger väl ner nu, och jag är rädd att den ska flyga iväg och träffa nån i skallen! men jag vågar inte öppna balkongdörren heller...och vad skulle jag göra med granen om jag fick tag i den?

ischa!

Svar på tråden: lite skraj..

Visst är det otäckt?!

Skrivet av  Cilia med June
Jag har vevat ner all apersienner och dragit för gardinerna så att om en gren eller bil elle rmänska eller ko flyger in genom fönstret ska vi iallafall inte få splitter på oss. Inte så mycket splitter iallafall.

Vi var ute och gick vid stranden innan idag, innan stormen och det blåste så vagnen höll på att fladdra iväg! Helgalet och lite kul när regnet smakade salt.. :)

Jag skulle titta på Dawn of the dead, för det är ju mysigt med skräckis och rusk och lite vin efter maten. Men si den gubben gick inte, jag blev så rädd att jag på fullaste allvar höll på att börja gråta - tre minuter in i filmen blev jag så rädd att Jonte fick stänga av den och hålla mig i handen. *mespropp*

Hoppas det inte blir strömavbrott hos dig! Blir det det får du gå in och lägga dig hos Hjalmar.

Kram!
 

Halloj

Skrivet av  Cecilia med Juni & Tindra 30/8
Du det finns ännu mesigare - gissa vem som drömde mardrömmar efter att ha sett ett jättekort klipp från "Sjätte sinnet" på Oscars galan? *asg*

Fast det blev faktiskt bättre efter att jag sett hela filmen istället, lite mer sammanhang. Du, jag är faktiskt till och med rädd för filmaffischen till Dawn of the Dead! Den fitter på Videobutiken här där jag går förbi ofta, tycker den inte är så bra för små barn heller.

Fast jag råkade kolla på 28 dagar senare mot bättre vetande på Canal + i höstas. Inte för att jag kunnat sova sedan dess, men den var faktiskt väldigt bra ändå, tyckte jag. ;-)
 

Takpanna i luften....

Skrivet av  Lami med tre!
här! Jag hörde precis hur det brakade på taket och skickade ut maken. Bläh! Gillar inte heller sånt här....
Undra om det går att sova i natt?
*kram*
 

åh!

Skrivet av  mija
vågade du skicka ut honom! ojoj. hur blev det med sömnen för er del?


kram
mija
 

Usch!

Skrivet av  Cecilia med Juni & Tindra 30/8
Jag är inte avundsjuk på er som bor där det stormar nu. Det låter verkligen urläskigt, vi satt just och pratade om det här i kväll, om alla inställda grejer och varningar. Tänker på er!

Här i Stockholm är det blåsigt och regnigt, men ingen storm. I går skulle Johan släppa av mig och Tindra i centrum, och jag hade vagnen med. Men när jag hade tagit upp Tindra ur bilen och ska lägga henne i vagnen så var vagnen borta!!!

Jag fattade först ingenting, men så upptäcker jag typ 20 meter bort att det står en tjej med en vagn på ett övergångsställe. Jag rusar dit och hon var ännu mer skärrad än jag. Hon hade liksom sett vagnen komma flygande och trodde att det var ett barn i, och hade stannat sin bil och hoppat ur och räddat vagnen. En bra bit från bilen måste hon ha sprungit också.

Tack och lov att inte Tindra låg i!!!! Jag var väldigt tacksam och hon var nog lättad att vagnen var tom, och att barnet inte hade ramlat ur heller.

Gissa om jag höll hårt i vagnen sen!

 

Oj!

Skrivet av  Cilia med June
Herrejösses vad otäckt!
Men jag förstår att vagnen kan blåsa iväg, jag vill hålla i hårt hårt igår på dagen. Särskilt som vi hade regnskyddet på, det fick vagnen att nästan lyfta.

Nu är väl stormen hos er i Stockholm?
Det får bli en inomhusdag för er, för jag tror inte man kan gå någonstans i den där vinden. Jag såg bilder på TV där folk nästan låg ner på marken mot vinden, då blåser det jag jäklari!

Bunkra med stearinljus och någon film ni sett innan som ni kan slötitta på. Och koka lite extra kaffe och ha på en termos!

Ha en fin, blåsig dag!
 

gud vad otäckt!

Skrivet av  mija
usch ja, vilken kraft det är i vindarna. Du måste ju ha halvt skrämt ihjäl bilisten?

jag tappade taget om min vagn tidigt i höstas, utan att jag märkte det, hjalmar var i tryggt förvar i bärsselen när en bil tvärbromsade och jag tittade upp -min vagn var på väg ut i gatan! fy vad skrämd den föraren blev.
 

fegis!

Skrivet av  bodil
tur att det slutat blåsa lite nu då! jag kanske skulle ha kommit å hållt dej i handen??? *flinar*

*kramis*
 

ja det...

Skrivet av  mija
kanske duskulle gjort!

*tjurar*
;)
mija