Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Gillar mat!

Skrivet av Sara m Isis00, Alvina02 & Villemo04
jag är helt förundrad, vi verkar ha fått ett barn som gillar mat efter två små matvägrare! Men nu ska jag väl inte ropa hej, har bara testat en handfull gånger. För några veckor sen fick hon testa pyttelite mjölkfritt margarin- gillade. Några dagar senare lika lite morotspuré- gillade. Morotspuré ett par gånger till- gillade inte. Idag fick hon testa potatis-majspuré och hon ville inte sluta. Hon sparkade med benen och skrek när hon svalt och ville ha mer, grep efter skeden, hade hela handen i munnen när hon åt, kastade sig fram mot skeden- vilken syn =)
Hon hajar hur det ska gå till också, inte mycket kommer ut igen som det gjorde för Alvina (hon gillade smaken i början men tryckte ut allt med tungan) utan hon äter verkligen.
Är rädd att hon fick för mycket, det är ju inte första gången men hon har väl fått i snitt 2 gånger/vecka hittills och 0,5-1 tsk/tillfälle då. Nu blev det säkert 1,5 msk. Hoppas hon inte får ont i magen, iofs så bör väl potatis-majspuré vara väldigt lättsmält men ändå... 4 månader är hon i morgon. Vi som hade tänkt vänta tills hon är runt 5 månader med smakisar så här på riktigt.
Svar på tråden: Gillar mat!

det liknar casper

Skrivet av  madde m josefine f/d 01 carolina 18/6 03 casper 22/9 04
han äter ungeför en halv burk mat och vill ha mer
men det får han ju tyvär inte utan han klämmer en full flaska med tillägg oxå utan att få ont i sin mage
 

Artiklar från Familjeliv