Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Finns stort behov...

Skrivet av Mamma Mia
... av donerade ägg? Jag har tänkt på detta ett tag och känner det som en av de vackraste gärningar man skulle kunna göra för en medmänniska men vet inte om någon vill ha mina små ägg? =)
Svar på tråden: Finns stort behov...

Ja, jättestort!!

Skrivet av  CH
Hej Mamma Mia!

Det finns ett jättestort behov av donerade ägg och alla donatorer är värda sin vikt i guld! Väntetiderna för äggdonation är jättelånga och mycket beror det på bristen på donatorer. Jag vågar lova att massor av par skulle bli överlyckliga för dina ägg!

Om du vill donera ta kontakt med närmaste landstingssjukhus. Alla sjukhus som utför äggdonationer och deras telenr finns i ett av mina tidigare inlägg nedan. Om du inte hittar det skriv igen så lägger jag in ett nytt inlägg.

Jag kan berätta att jag själv stod i kö i två år på Huddinge innan jag fick göra ett första försök under vintern/våren. Tyvärr misslyckades vi både med ett färskt och ett fryst embryo och nu har vi stått i kö i ytterligare sex månader för att få göra ett andra försök med en ny donator.

Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för att det finns kvinnor som vill donera ägg och jag håller helt och hållet med dig om att det är en av de vackraste gärningar man kan göra.

Lycka till hur du än bestämmer dig för att göra och tack för att du tänker på detta!

Mvh,
CH
 

Lite länkar

Skrivet av  Vittel
Om behovet:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=112880

Om donation:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=597&a=321045&previousRenderType=2
 

Artiklar från Familjeliv