Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vad har era små

Skrivet av Karro med Robin 021003 & bebis 041225
på huvudet?
Vi har en hjälmmössa (bomull tunn) och en stickad ganska tunn hjälmmössa ovanpå det. Tittade på h&m och lindex idag men minsta storlek på vintermössor var 62/68 och då försvann hela han imössan *s*
Svar på tråden: Vad har era små

också...

Skrivet av  bigmouth med edith
... en tunn hjälmmössa i bomull, som nästan är för stor den med. över det en GIGANTISK fleecemössa, som dock var den minsta tjockare mössa vi kunde hitta (och då letade vi länge!). min lilla docka lär ju växa i den lagom till sommaren. ;) men den värmer ju, det är det viktigaste.
 

hjälmmössa

Skrivet av  Molle med Vigor 3/11
och luvan på jackan har Vigor. Men om han inte är nerbäddad i vagnen utan jag bär honom så har han en tjock fleecemössa (sydd av en vän så den passar perfekt nu!) då luvan på jacka lätt åker av.
 

Samma

Skrivet av  Lottis m Alicia -03 & lilleman 041226
Fanns ju bara stora mössor så då fick det bli en hjälmössa och så är det ju luva på overallen + att han ligger i vagnen.
 

Daniel har stort huvud

Skrivet av  Solsken m 2 + Daniel 2/12
Så vi har en tjockare mössa med musöron i storlek 39-40 på honom. Tror det är storlek 62? Innan dess hade vi en toppluva.

Han tycker inte om knytband, så hjälmmössa har aldrig varit ett alternativ.

Oftast ligger han inbäddad i vagnen, så huvudet är varmt ändå.
 

hittade en liten

Skrivet av  Elin med Kayla 03 och Colin 23/12
fleecemössa på NK kids för ett tag sedan. Dyr som skrutt (149 kr) men det var den enda mössan som var tillräckligt liten. Titta hos Guppi oxå om det finns där du bor.
 

Artiklar från Familjeliv