Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

*ropar* Loppan m Freja (eller nån annan som vet..)

Skrivet av sarabanan med Stella 25/2
Hej hej
LillaMy berättade att du beställt en bärsjal. Jag är sugen på att skaffa en och tänkte höra om du hade provat ännu... Vilken var det du köpte?
Är det annars någon annan som har provat och kan rekommendera en sjal?
Trevlig måndagskväll!
Svar på tråden: *ropar* Loppan m Freja (eller nån annan som vet..)

Haodi!

Skrivet av  Loppan m Freja 040327
Vi har beställt en baby bundler som inte har kommit ännu till mitt stora förtret!!! Men den anländer när som helst så då ska jag genast berätta vad jag tycker om den.

Babybundlern var ju inte så hysteriskt dyr så vi tänkte att vi börjar med den och ser om det där med sjal passar oss bättre än sele - i så fall kan man ju lägga lite mer pengar senare på en vävd lite dyrare variant som passar även när bäsen blivit stor bäse. Hörde att elastisk sjal passar bäst de första månaderna så det borde bli perfekt i sommar när man ska strosa på stan med en glass i handen och en gullunge i famnen...*ler*

Kramar till dig o Stella!
 

Snabb du var med svar :-)

Skrivet av  sarabanan med Stella 25/2
Hoppas den dyker upp snart då!
Jag fick tips av LillaMy med sjalar på www.stellaris.se och tyckte den där Ultimate Baby Wrap verkade bra. Men den har någon konstruktion med ringar... Är det liknande den du köpt fast din inte har ringar? Svårt att veta vad man ska ha...
Kram till er!
 

En sån funderade vi oxå på

Skrivet av  Loppan m Freja 040327
Men jag kom fram till att jag vill ha en sjal att knyta - inga ringar alltså. tror att ringarna kan kännas lite obekväma och hårda. Men en knytsjal är ju å andra sidan lite bökigare att få på sig...för o nackdelar med allt.

Här kommer några tips på "sjal-sidor" där du kan se ytterligare moddeller och läsa lite tips po råd!www.verdandis.com
www.sjalar.nu

Lycka till det är en hel djungel!
 

Vi har en ...

Skrivet av  Tessan m. lilla Oscar
Piku-ruu (elastisk) och en hemsydd ringsjal. Trivs jättebra med den elastiska (ringsjalen har jag knappt testat än). Ytterligare ställen att kolla in gällande bärsjalar är:

http://www.sjalar.nu
http://www.leffesomias.com
http://www.minimundus.se
 

Artiklar från Familjeliv