Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ytterligare en bilbarnstolsfråga...

Skrivet av Carolina med Elsa 7/3
Vi har ingen egen bil, men lånar/hyr/får skjuts ganska ofta. Det har funkat jättebra med babyskyddet, man jag fasar lite för hur det ska bli när hon växer ur det. Vi är alltså ute efter en stol som är lätt att bära och smidig att flytta mellan bilar, utan att man för den skull gör avkall på säkerheten. Någon som har några tips?
Svar på tråden: Ytterligare en bilbarnstolsfråga...

akta duo

Skrivet av  Hjärter dam m. IF
billig, säker, lätt och enkel att montera!
 

Menar du

Skrivet av  Carolina med Elsa 7/3
att den är lätt att montera eller lätt att bära? Eller både och, vilket vore det bästa? :)
 

både och!

Skrivet av  Hjärter dam m. IF
Det enda negativa med den stolen är att den inte är så stoppad och kanske inte super bekväm. Men åker man inga längre resor är den super. Den är ju absolut lika säker som alla andra akta/graco stolar.
Har många kompisar vars föräldrar köpt en sådan så att de lätt kan köra runt barnbarnen (om man nu har sån tur att man har föräldrar i samma stad...)
 

;-)

Skrivet av  Nina m Elise 020501 o Anja 040301
...inga tips här, men hopps du får svar (som jag kan kika på !). Vi har ju en egen skruttbil, men ganska ofta stjutsas vi (eller barnen "lånas ut") av barnens mor o farföräldrar/ vänner ...vilket är ett av skälen till att vi ogärna vill ha 2 stora bilbarnstolar som ska flyttas mellan bilar vid varje tillfälle !

 

Vi har tänkt...

Skrivet av  Madde & Albin
...att införskaffa en Akta Graco Duoflex basic som andra stol till andra bilen, just för att den ska vara lätt att flytta mellan bilar (om det skulle behövas).
 

Artiklar från Familjeliv