Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Aj aj aj

Skrivet av texas
Dumma texas knallade iväg för att hämta sonen på dagis (en promenad på i normalfall ca 8-10 minuter)... njöt av det fina vädret tills jag kommit nästan ända fram. Då kom jag på att man man kanske inte ska ge sig ut på promenad med foglossning! AAAAJ! Nåja, jag var ju nästan framme så det var ju bara att hämta sonen och börja gå hemåt igen. Kommer att ångra mig imorgon...

Nu sitter jag fint i soffan och sonen kollar på film medan jag känner fogarna ömma mer och mer *tycker synd om mig själv*. Hur är det nu: om huvudet är dumt får kroppen lida? Stämmer bra här för tillfället.
Svar
Vilken bra slogan
Om huvudet är dumt.... Stämmer så bra på mig med. Lär mig ta mig f*n ALDRIG!!! Hoppas att du inte har FÖR ont inatt och imorgon! Vila nu och Mycket värme!!
Skrivet av  geo75
Det ena du vill...
...det andra du skall. Så pläga de tu uti dylika fall.

Så sa min mormor och just nu är det sååå rätt.
Jag vill såååå mycket mer än jag faktiskt klarar av. Så, det blir till att sitta still och öva på att göra ingenting.

Hoppas du mår bra imorgon trots promenaden.
Skrivet av  Peterlina bf 31/1
Samma här..
I förmiddags när solen lös och jag hade en massa energi över så gick jag och mannen ut på en lite längre promenad med hundarna. Lagom till man kommit iväg för att vara allt för långt hemmifrån för att ångra sig så smäller det till och värken är över mig. Det blir till att ta sig hem i snigelfart. Jag hade iallafall sällskap, men är nu riktigt mör i kroppen trots att jag legat och vilat. Det är tråkigt att inte kunna vara lika aktiv som förut.
Skrivet av  Sofie4fot