Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Behöver er hjälp...

Skrivet av Debbie v. 32+1
Har hittat ett skötbord som vi funderar på att köpa men vet inte om vi verkligen SKA köpa det... Jag har spanat in den här rejäla skötborden de ofta har på offentliga skötrum. Bordet heter Robust och kommer från Skötbordsspecialisten. Jag mailade en säljare och frågade om man även som privatperson kunde köpa ett sådant bord och vad det isåfall kostade. Det skulle kosta nästan 3900:- med frakt och moms (!!!!)

Började leta på blocket och hittade ett sådant bord för 700:- och mailade säljaren. Nu har jag fått erbjudande om att köpa bordet för 850:- inkl. bussfrakt till Helsingborg. Vad tycker ni? Är det något att satsa på eller ska man titta på något annat bord? Var ligger smärtgränsen för vad ett bord får kosta?
Svar på tråden: Behöver er hjälp...

Slå till!

Skrivet av  Ulrika m Emil + BF 13/3
Hej!
850 inkl allt låter som ett bra pris om det nytt kostar över 3000kr! Själv har jag köpt ett begagnat Brio Vegga för 600 kr och de kostar väl drygt 1000-lappen nytt tror jag. Det är väl lite samma stuk på det skötbordet som Robust fast jag undrar om inte Brios har lite mer fack.
Jag hade nog slagit till om jag ändå hade funderat på ett Robust.
 

Vi har köpt ett Brio vegga

Skrivet av  Tokyo bf 3/3
begagnat på annons och det känns som en bra lösning för oss med ett väggskötbord. Jag skulle absolut ha köpt det till det priset och inklusive frakt. Tänk på att det är gjort för att sitta offentligt och klara år av påfrestningar.
 

JO,

Skrivet av  Debbie v. 32+1
det är ju min/vår tanke också. Vi borde kunna sälja det för ungefär samma pengar efter användningstiden också... Jag tyckte om det just för att det är stort och rejält.
 

Slå till eller

Skrivet av  Maria m Leo +bf20/3
leta efter Brio vegga som Tokyo skriver. Nästan 4000 för ett skötbord är ju hutlöst även om det är bra. Vi lånade ett Brio vegga, som påminner om det skötbord du tänkte köpa. Jättepraktiskt och tar minimalt med plats i badrummet.
 

Begagnat

Skrivet av  Trillian bf 21/3
är ofta ett bra alternativ eftersom de flesta faktiskt sköter om grjerna bra. Jag köpte ett Brio Vegga för 400:- inkl. frakt. Om man bortser från att personen i fråga hade packat det uselt och inte tvättat av det så var det ett bra köp för själva skötbordet var i bra skick.

Jag hade aldrig betalat nästan 4000:- för ett nytt skötbord. Brio Vegga kostar 1695:- på Babyproffsen.
 

Tar tillbaks det förresten...

Skrivet av  Trillian bf 21/3
jag gjorde ett riktigt uselt köp när vi har kollat allt och fått upp det på väggen *suck*