Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

En del av taket flög av inatt...

Skrivet av Buffa m. Tim -01 & Lucas 040817
När vi gick ut idag så låg takdelar utsridda runt hela huset, så här såg det ut http://www.buslucas.com/hus/hus.htm

Brandkåren har varit här och inspekterat också.

Det smällde och lät inatt så jag vet inte vad, nu har jag i alla fall fått förklarat vad det var som lät :)

hur såg det ut hos er?
Svar på tråden: En del av taket flög av inatt...

Nämen oj!

Skrivet av  Katarina m. Leon
Så jobbigt!!! Räknar man ju inte med precis att husets tak ska flyga iväg!? Här i Jönköping har tjocka träd knäckts på mitten likt tändstickor, såg t.o.m. flaggstänger som knäckts :O Sov hos svärisarna i natt och där hade grannens altantak valt en ny plats att bo på! Riktigt ruggit var det ialla fall här i går kväll.. Fast samtidigt är det lite fascinerande med dessa enorma naturkrafter tycker jag!
 

Men oj!

Skrivet av  Pia med *Tim* och Tindra
Det var lite läskigt inatt när man hörde vinden men vi har inte drabbats av nåt, ja kanske vi sonens grav är allt huller och buller men annars är allt okej. Men vad det lät om vinden inatt! Lät som nån visslade hela tiden utanför fönstret.

Läskigt.
 

Som hos oss då:(

Skrivet av  Anna m Alva 021220 & Elsa 040824
Stod och diskade vid 5tiden och så började lamporna att blinka. Jag tittade ut och så plötsligt så kom det värsta stora eldklotet och knistorna från elhuset en hundra meter från vårt hus och så blev det mörkt i huset. Strömmen kom tillbaka efter en 30 sekunder och sen kom nästa gigantiska eldboll och gnistregn och sen var det strömlöst till klockan 3 i natt.
Vi tände eld i kaminerna och tände säkert 50 stearinljus. jag satt med tjejerna framför brasan och sjöng barnvisor så attd e inte skulle vara rädda.
Vi bor mitt ute bland åkrarna i öppna Skåne så jag vill lova att det blåste runt knutarna.
Alla plåtar på vårt uthus låg på gräsmattan i morse, postlådan hade rymt in till grannen och vår fina trägrind hade även den gett sig ut på en utflykt.
Det är ju en sablans tur att man har kaminer, annars så hade det varit kallt.
Jisses vad skraj jag var:(

Kram
 

Hos oss

Skrivet av  Tindragull
ser det ut som om någon kastat runt skärmväggar och buskar i hela trädgården... Altanen som jag faktiskt trodde skulle gå åt h-----e stod pall.