Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tjatar på om telefoner! Hur tycker ni?

Skrivet av Betty Karolina
Skulle ni dra er för att ringa och boka tid för massage / hudvård om det endast fanns ett mobilnummer? Det är ju dyrt att öppna abonnemang och det det blir ännu en månadskostnad att tänka på..Och fler sådana behvöer man ju verkligen inte så här början. Så jag funderar på att endast ha mobil Om nu inte det ser oseriöst och b-igt ut..vad tycker ni?
Svar på tråden: Tjatar på om telefoner! Hur tycker ni?

Jag

Skrivet av  Camilla m Maja snart i USA
vet en liten redovisnings byrå på en person som bara har mobilen på företaget! Så jag tycker inte det låter oseriöst!!
 

Jag tycker det

Skrivet av  Ulrika
verkar om inte oseriöst, lite epa över det. Många vill inte ringa till en mobiltelefon för att det är dyrt att ringa till en sådan. Ja, lite B-aktigt tycker jag det låter med att inte ha en stationär telefon när man har firma. Detta är min personliga åsikt.

//Ulrika
 

är också...

Skrivet av  Maria
massör och jag har bara mob.nr eftersom det blir för dyrt med fast (ibörjan iaf) Har bara en som har reagerat på detta (min granne) och hon tyckte det var bättre med fast. men jag har haft många kunder, och ingen annan har sagt ngt.

jag tycker du ska köra med mob.nr till en början iallafall !
 

Jo, fast jag kollade

Skrivet av  Betty Karolina
inne på Mode och stil..och där va ALLA emot mobilnummer..så jag vet inte..känner mig grymt osäker..det lutar åt att det blir fast telefon och mobil. För mobil måste man ju ha anser jag, pga avbokningar i sista sekund och akut tider..men jag har ju tänkt att börja med bara mobil och sen lägga till fast telefon men nu är jag jätte osäker..
 

hur har du tänkt jobba ?

Skrivet av  Maria
bara deltid eller heltid från början ?
mitt i city eller ute på landet ?
jag tycker det har betydelse också !

jag har haft öppet 2 kvällar/vecka mitt ute på landet,
och jag tror inte att det är någon som förväntar sej att jag har fast tel.
däremot om jag har en lokal i city kommer jag nog ta fast tel direkt. då känns det som att jag vill ha det éftersom andra massörer i city har det.
 

lite så tänkter jag åxå

Skrivet av  Betty Karolina
och jag lokal i city, kommer köra heltid direkt. så det blir fast tele. Har tänkt på det hela dagen och beslutat mig för det. Mest seriöst så. Tyvärr..vore ju mycket bättre för mig rent ekonomiskt att köra med bara mobil i början..men men..
 

min åsikt

Skrivet av  Vanessa
jag skulle inte gå till en som inte har en fasr telefon linge, det blir med proffsigt att ha en fast linje
 

Säger nog som de andra

Skrivet av  ME med J&R
och fasar för hur det blir här - jag SKULLE vilja ha ett separat nummer för jobbet, men jag vet inte om vi har råd med det. Dessutom blir det ju knappast motsvarande heltid om man bara har en enda stuga (må vara att man får in sex bäddar) att hyra ut. Och hur b är det inte att använda HEMTELEFONEN...Eller så är det ok om man har b&b? *suckar* Jag lär återkomma med frågan, så fler telefonifrågor är att vänta. ;)

Men ärligt - jo, det känns lite b med bara mobil. Från kunden synvinkel betraktat.
 

Ja...

Skrivet av  Devilyn
Faktiskt så är det precis så.
Jag behöver verkligen komma i väg till en massör och så har jag hittat en som jag tycker verkar vettig. Så tog jag ett visitkort och när jag tittar på det så står det bara mobilnummer. Genast blev jag misstänksam och började fundera över vad det var för en skum typ.
Har fortfarande inte ringt, men jag ska göra det.
Men bara mobil känns faktiskt lite b.
 

Ja, jag skulle nog

Skrivet av  Ulrika CH
satsa pa riktigt abonnemang. Jag tycker det ser lite oseriöst ut......
 

Bara mobilnummer

Skrivet av  Flu
ser väldigt oproffsigt ut, tycker jag! Jag ringer _aldrig_ till mobilnumret, om ett sådant anges. Om den jag ringer _vill_ kunna bli nådd, så är det fasta numret vidarekopplat till mobilen.

Och, om du tänker efter... Det finns en annan kategori kvinnor som erbjuder "massage", fast som bara har mobiltelefon... _Det_ är kanske ingenting du vill riskera att bli associerad med, eller hur?
 

jooo

Skrivet av  Betty Karolina
vill jätte gärna bli sammankopplad med dom, tänkte köra det i min marknadsföring : klockan 22 släcker vi lysrören och tänder de röda lamporna, endast för män ;)
näe..ni har så rätt allihop! Fast telefon blir det :)
 

haha

Skrivet av  Camilla m Maja snart i USA
ser att jag är utröstad =). Tänkte inte på vad du skulle göra och det kanske stämmer...kanske är lite mer seriöst med fast om man skall massera! Lycka till