Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej, ny här!

Skrivet av Challis med Irmelin 030516
Kul med ett miljösnack! Hoppas att vi kan ge varandra en massa bra tips här.
Måste bara berätta en gullig historia som inträffade för en liten stund sedan.
Vi satt i köket och fikade och snackade och vår 17 månaders dotter lekte i mitt knä med en bit plast som vi tagit bort från mums-mums kartongen. Helt plötsligt hoppade hon ner och gick och öppnade skåpet under diskbänken och lade plastbiten i insamlingspåsen! Gissa om hennes föräldrar satt strålande stolta och log fånigt! Ett utmärkt exempel på att barnen studerar oss och gör som vi gör!
Svar på tråden: Hej, ny här!

Hej!

Skrivet av  gammelmor med Magnus
Och lite senare vägrar de äta kött och mat som inte är KRAV-märkt. Ägg är bara tvärkört om de inte är KRAV. Inte mej emot. Känns skönt att de tar åt sig en del och börjar ställa frågor i skolan.
 

Hej, också ny här

Skrivet av  trazzel
Jag tycker också det är kul att det dykt upp ett MiljöSnack! Här finns det kanske fler som betraktas som bakåtsträvande ufon när man ifrågasätter den västerländska livsstilen...

Ja, barnen tycker ju att det är helt självklart att sopsortera om de är vana vid det. Femåriga dottern trodde mig inte när jag berättade att man SLÄNGDE alla sopor när jag var liten. Att lägga glasburkar och potatisskal i hushållssoporna finns liksom inte i hennes värld.
 

Oxå ny

Skrivet av  Lilla P
Hihi, gulligt!
Ja, jag är också ny här och tycker att det är ju bäst att kunna få diskutera och få och ge tips så här!