Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Bf?

Skrivet av Elindra
Hej på er, jag måste vara dum eller något men jag har försökt räkna fram min bf och jag lyckas inte. Det står olika i varenda bok och när man kikar på er andra så verkar det vara lite olika där med. Jag ska till bvc för inskrivning den 14/1 och då sa bm att jag skulle vara i vecka 11 enl deras beräkningar. Sista mensdag var 27/10. Nån som kan ge mig mig en bf? ;) Tack på förhand.
Svar på tråden: Bf?

Jag får det till att du..

Skrivet av  Lotta m. Lucas -01 & bebben v.8
...är i v.10+2 idag (v.11). Din BM kanske menade att du har gått 11 fulla veckor då? isåfall stämmer det ju. (11 fulla veckor = 12:e veckan.)
 

Blir bf

Skrivet av  Elindra
då 8/8 eller har jag fel då?
 

Den 3/8 Kolla här:

Skrivet av  Lotta m. Lucas -01 & bebben v.8
http://www.kanalen.org/foraldrar/blandat/gravtid.php

Här kan man knappa in då man hade sista mens, och få all fakta om graviditeten!!
 

Tack!

Skrivet av  Elindra
Tack för hjälpen Lotta!
 

Det var så lite så =) (imt)

Skrivet av  Lotta m. Lucas -01 & bebben v.8
 

kanske du redan vet men...

Skrivet av  Jen med Vidar 02 och v. 8
tänkte att jag säger något i alla fall, du skrev att din sista mensdag var 27/10, men när man gör beräkningen utgår man från den första dagen på sista mensen. Så om du t.ex. har mens i 7 dagar och din sista mensdag var den 27 så görs beräkningen från den 20/10 vilket då är din första mensdag på sista mensen. Så om första dagen på sista mensen var 20/10 så är beräknad nedkomst till 2005-07-27 om du har den normala menscykeln på 28 dagar. Om första dagen på sista mensen var 27/10 så blir beräknad nedkomst 2005-08-03. Allt från http://www.kanalen.org/foraldrar/blandat/gravtid.php
lycka till det gäller att hålla tungan rätt i mun för det är banne mig inte lätt att veta vilken vecka och månad man är i....jag är i **veckan men jag har gått **veckor osv.