Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Man blir mörkrädd...

Skrivet av Flu
Jag råkade hitta följande citat på en hemsida som drivs av "nationalister"; Nationaldemokrater, Sverigedemokrater och andra nazister:

"Främmande inslag i den svenska kulturen: Malmös synagoga
Nationell.nu besökte synagogan under fredagen och fick på samma gång uppleva den mångkulturella undergången i Malmö. Staden har förvandlats till en multietnisk smältdegel tagen ur en judisk Hollywood-produktion med oaptitliga fruktstånder utmed neonlysande främlingsbutiker som tätt ihop ligger packade längs typiska amerikanska återvändsgränder. På gatorna gick fattiga och rika svenskar uppblandade med bråkiga invandrargäng och främmande brottslingar som stryker omkring och säljer knark och rånar människor. Det var som att komma till ett annat land och färden tillbaka mot Kristianstad var som att resa hem till Sverige."

Resten av artikeln, och mer stolligheter som "Svenskarna lever i skräck - de våldtas, mobbas, mördas, misshandlas och rånas pga sin etniska härkomst; Svenskfientligheten finns överallt" finns på www.folkmord.nu . Det kan vara bra att komma ihåg när det dyker upp smågrisar och visar sina fula trynen, refererande till att de är nationalister...
Svar på tråden: Man blir mörkrädd...

Faktiskt ganska kul!

Skrivet av  Christopher
Matematik kan nog inte vara de här figurernas starka sida. Enligt den statistik de själva presenterar var år 1900 knappt 36.000 i Sverige boende utlandsfödda (0,7%) medan det år 2000 var en knapp miljon. (11,1%)

Deras slutsats: "Det svenska folket håller på att dö ut."

Få se nu: År 1900 bodde det i så fall ca 5,14 miljoner människor i landet, 5,1 miljoner var tydligen födda här. År 2000 bodde det i så fall, återigen enligt deras egen statistik, 8,9 miljoner. Ta bort de utlandsfödda och du får kvar 7,8 miljoner som är födda i landet.

Svenskarna håller på att dö ut? Detta bevisar A) De har inte klarat av att räkna på de siffror de själva presenterar som bevis för sin tes och B) uppenbarligen har ingen av deras sympatisörer klarat av det heller eftersom uppgifterna ligger kvar.

Den här sortens clowner ser jag egentligen inte som något hot mot samhället i stort. Det är bara FÖR enkelt att bemöta dem.