Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

läkarbesök

Skrivet av Helene med Alexander 27/9
Idag var vi på vårt sista besök hos den barnneurolog vi gått hos. Nu ska vi fortsätta hos habiliteringen sedan. Vi pratade mycket om varför det blev som det blev. Ingen vet säkert men sannolikt har det hänt något under graviditeten som gjorde att han inte tålde en "normalt" jobbig förlossning. Hon lovade att hjäpa mig att få komma till specialistmödravården vid nästa graviditet. Hon var också övertygad om att det inte fanns en högre risk för att nästa barn skulle bli sjukt. Det känns himla skönt eftersom vi precis börjat försöka skaffa ett syskon till Alexander. Det känns himla pirrigt. Vi ville gärna ha syskon och hoppas på att det kommer ganska tätt så att han någon att titta på och förhoppningsvis att härma.
Kram
Svar på tråden: läkarbesök

Hej!

Skrivet av  Ann m Frida 021021 (& Fanny)
Hoppas ni kommer att trivas på HAB, det gör vi iaf. Sen hoppas jag också att du snart har ett litet pyre i magen som sparkar, jag blir faktiskt ganska avis på dig för att du är i "produktion"! *ler*

Kram
Ann
 

Syskon och haben

Skrivet av  Millimeterns mamma(0201)
Hej Helene

Åhh, habben har inneburit massor för oss. Massor i en positiv bemärkelse. Äntligen var det någon/några som såg Millimeterns som ett barn och hennes behov!
Tyckte att innan vi kom till habben att det mest var "problem" och knuffas runt mellan olika läkare. På habben arbetar alla specialister i ett team och barnet får en bättre hjälp (tycker jag).

Gratulerar till bebisproduktionen och hoppas att det snart her resultat. Ja, syskon kan definitivt ge våra små lite extra draghjälp...

Kram
 

Artiklar från Familjeliv