Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

botox igen.... och en fråga till Maria L

Skrivet av marita -22,5 ostbollar
Frank ska få en ny omgång botox. Han fick det januari förra året och det var jätte bra för honom. Det har varit jätte bra sen dess. I går var vi i väg på koll. Läkaren tyckte att dom skulle göra en omgång till.

Så den 2:a mars och sen gips i 4 veckor i gen.
Påsklovet blir en tränings vecka.
Då kanske ni Maria Kan komma på ett besök hos oss på granen? Ha en trevlig dag. Barnen får nu sportlov så vi ska packa och dra oss till fjälls.
Kram Marita
Svar på tråden: botox igen.... och en fråga till Maria L

Absolut!

Skrivet av  Maria L
Calle ska opereras på måndag, därefter 6-8 veckors vila och sedan två veckor på Granen för oss också. När är det påsklov, tänk om vi är där samtidigt!

Hat så skoj i fjällen, och bryt inga ben!!
 

ja tänk om det skulle bli....

Skrivet av  marita
samtidigt. Det är inte helt omöjligt. Frank har påsklov vecka 15 och då har Calle vilat 7 veckor. Dom ville göra en höft röntgen på Frank oxå det är aldrig gjord vet du om det är som en vanlig röntgen.

I går när vi var i E-tuna så mötte vi en läkare som har arbetat här i nyköping som inte är trevlig jämnt. Han vill alltid sätta särsklit kvinnor på plats. Han hade flyttat sin tjänst till E-tuna. Vill inte nämna något namn här men tror han jobbar på barn där så var försiktig.... kan maila namn någon gång till dig.
kram marita
 

Ja gör det...

Skrivet av  Maria L
min mailadress [email protected]

Höftröntgen är inget konstigt alls, snabbt avklarat.
 

Artiklar från Familjeliv