Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Utan Övre Gräns

Skrivet av Linda S
Ni har väl inte missat min webbring? Just nu finns 8 sidor i ringen - välkommen att "åka ett varv". Det behövs fler sidor!

Nyhet är också att jag lagt upp en besökarnas länksida. Lägg in en länk till din sida, även om du inte vill vara med i ringen!

http//ringen.startplats.nu
Svar på tråden: Utan Övre Gräns

Det ökar!

Skrivet av  Linda S
Nu är det 13 sidor med i ringen! Men jag behöver fler sidor som INTE handlar om just trisomi 21 (9 sidor i ringen har det ämnet).

http://ringen.startplats.nu

 

Två nya sidor...

Skrivet av  Linda S
... som INTE handlar om downs syndrom. Gör en litsa på dem:


Minnessidor till min älskade son David som dog under en scoliosoperation 16 år gammal.

HydroChat en startplats om hydrocefalus och esofagusatresi
Om hydrocefalus och esofagusatresi som Tim föddes med 1992. Här finns lite information om dessa missbildningar,chatt, länktips samt en kort berättelse om Tim, en verklig kämpe! Har du ett barn eller anhörig, som har något av dessa missbildningar,eller vill veta mera,ansök om medlemsskap i någon av mailinglistorna om hydrocefalus eller esofagusatresi som finns på Yahoo.

NOC nätverket för ovanliga kromosomavvikelser
NOC är ett familjenätverk. Vi vänder oss till personer och dess anhöriga som har en mycket ovanlig kromosomavvikelse. På vår hemsida kan du läsa om några av våra medlemmar, och även hitta en del matnyttigt såsom en ordlista och en kort förklaring kring kromosomer. Välkommen som medlem!

Helenas Hemsida
Min personliga hemsida med en avdelning som handlar om min bror Pelle som har Cornelia de Langes syndrom

HydroChat startplats på engelska och svenska om hydrocefalus och esofagusatresi
En "internationell" startsida om hydrocephalus och esofagusatresi som vår son föddes med 1992. Här finns lite information om dessa missbildningar samt länktips

barnmedhandikapp
Min Familj med 2 st handikappade barn

Gå till http://ringen.startplats.nu för att gå in i ringen. (Här kan du även hitta en länksida och lägga in egna länkar)
 

Artiklar från Familjeliv